Nemáte zkušenost s polarizačními filtry? Podle recenzí a srovnávacích videí jsou na sněhu a slunci skvělé, objednal jsem 2 na GoPro (na samotnou kameru (používám na gimbalu) i na kameru v odolném pouzdru (auto, moto, voda, lyže..), ale jako na vztek má být pár dnů hnusně a nebude příležitost je vyzkoušet. Když ho nechám nasazený i ve stínu co to udělá s obrazem, nevyskočí třeba ISO a nebude obraz zašumnělý (může se stát na motorce i v autě, z ostrého slunce vjedete na chvíli třeba do lesa, ale i na lyžích, kdy vede sjezdovka lesem)?
Dnes to přišlo a taky sada náhradních baterek ke stabilizátoru, snad už mám definitivně všechno...
.
Ale mám ještě dotazy:
- GoPro 4 Hero Black jde prý aktualizovat i přes telefon pomocí aplikace GoPro. Mám aplikaci staženou v telefonu s Androidem, kameru nastavuji, fotím, filmuji, vše přes mobil, našel jsem tam i verzi software, ale nenašel jsem možnost aktualizace. Nevíte jak na to?
- FPS - filmuji dosud na 1080 a 50 fps. Ale našel jsem i 90 a 120 fps, používáte i tyhle počty snímků? Mám teď o víkendu točit nějaký paragliding a nebudu mít čas na zkušební srovnávací záběry...
Díky.