PavelS píše:Já ti rozumim, z toho vyrosteš... třeba se podívej na FL...to je lepší nepopiratelně než NB...
Winie píše:PavelS píše:Já ti rozumim, z toho vyrosteš... třeba se podívej na FL...to je lepší nepopiratelně než NB...
ja se obavam ze nevyrostu. spis zabredam vic a vic do minulosti. ted momentalne zoufale touzim po datsunu 240Z, ale zas ne tolik abych kvuli nemu dal pryc miatu ale pokud bych chtel na denni zabavny jezdeni neco tak si i v ty soucasnosti vyberu respektive v blizky budoucnosti takova toyota FT86 ale uz nebudu OTckovat. trosku polad fotku č.4 a bude to jasnej vitez souteze na rijen
George píše:Winie píše:PavelS píše:Já ti rozumim, z toho vyrosteš... třeba se podívej na FL...to je lepší nepopiratelně než NB...
ja se obavam ze nevyrostu. spis zabredam vic a vic do minulosti. ted momentalne zoufale touzim po datsunu 240Z, ale zas ne tolik abych kvuli nemu dal pryc miatu ale pokud bych chtel na denni zabavny jezdeni neco tak si i v ty soucasnosti vyberu respektive v blizky budoucnosti takova toyota FT86 ale uz nebudu OTckovat. trosku polad fotku č.4 a bude to jasnej vitez souteze na rijen
a kdo to onehdá chtěl prodat miatu do němec?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 návštevníků