Cikánka z podbeskydí NC2

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Cikánka z podbeskydí NC2

Příspěvekod MacTeine » 07 kvě 2015, 13:00

Pardon :roll: moje omluva, cetl jsem to v rychlosti na telefonu.
To jsi skoncil opravdu daleko v poli, velike stesti v nestesti, rekl bych. Hlavne, ze se nikomu nic nestalo. A i cikanka dopadla hodne dobre na to, co vsechno se mohlo stat. Pevne nervy pri jednani s pojistovnou a reseni opravy! :-)
NCfl 2011 2.0 Karai
Ex: NBfl 2001 1.8
MacTeine

Příspěvekod PetrH » 07 kvě 2015, 19:45

Jestli modra sipka ukazuje kudy jel vinik, tys jel odkud?
Ze smeru auta v poli to vypada ze jste prijeli oba z te obce...

Nebo to neni krizovatka tvaru T ale kriz a tys jel rovne a on Ti mel dat prednost z prava?
PetrH

Obrázky: 1

Příspěvekod hospodský » 08 kvě 2015, 13:28

Jeli jsme oba z obce. Stál u kraje, jak je ta dřevěnice, nabral mařku a dal blinkr a rozjel se. Já jsem ho dojel a začal předjíždět, na to on začal odbočovat bez blinkru. Vina by padla na něj i kdyby blinkr dával, ale to už je stejně jedno. Teď je u pana doktora a čeká se na díly z mazdy.
Die Kurvenstar
hospodský

Příspěvekod tomybandit » 11 kvě 2015, 14:57

Toto sa stava velmi casto...Preto si davam velky pozor kde predbieham a snazim sa predbiehat iba tam kde je rovna cesta, kde nieje ziadna odbocka, alebo prijazdova cesta. Nie len pre pripad ze auto ktore predbieham odboci do lava,ale tak isto z tej bocnej moze vyletiet auto.

Som rad ze ste v poriadku a autu sa nic moc nestalo ;)
Punk´s Not Dead
tomybandit

Příspěvekod hospodský » 07 čer 2015, 21:25

Tak už zase skáče přes kaluže.. Moc mi chyběla.Kromě opravy proběhlo i pár úprav, konkrétně koncový tlumič od Mx5parts, brblá to hezky i dizajn se mi líbí, takže spokojenost. Dále zrenovované brzdy natřené na černo, místo mlhovek DRL led od Hella a v nových xenonech led parkovačky, aby to ladilo.. Oprava se povedla, díky za černou, není to poznat. Fotky dodám, až se rozhoupu to vyfotit.
Die Kurvenstar
hospodský

Příspěvekod hospodský » 09 čer 2015, 20:43

....
Přílohy
DSC_0687-1.jpg
DSC_0667.JPG
DSC_0685.JPG
DSC_0681.JPG
DSC_0675.JPG
Naposledy upravil hospodský dne 09 čer 2015, 21:47, celkově upraveno 1
Die Kurvenstar
hospodský

Příspěvekod hospodský » 09 čer 2015, 21:00

Při dnešním průletu Beskydama oslavila jubileum..
Přílohy
DSC_0218.jpg
Die Kurvenstar
hospodský

Příspěvekod hospodský » 02 lis 2015, 23:44

Delší čas jsem nic nenapsal, tak snad pár řádků po sezóně.. Cikánka strávila díky narození prcka sezónu výhradně u nás v Beskydech a na Alpy se letos nějak nedostalo. Ale ani mi to nevadí, když tu máme tolik perfektních pokroucených silnic a všechny hned u baráku. Velkou radost mám odstupem času z koncáku od MX-5parts. Když se zahřeje má perfektní hlubší hlasitý zvuk, krásně při přeřazení střílí a při deceleraci zase vydává směsici brblání/chrchlání, či jak to nazvat.. Celé to má dvě zásadní výhody: Poprvé je to (jak prohlásil jednou Clarkson) "podivně uspokojující" :twisted: a dalo to pocitu z jízdy úplně jiný rozměr. Za druhé jsem už hodně dopředu slyšet a cyklisti se mají na pozoru. Takže realizuju pořekadlo - loud pipe save life.. Cigoška dostala pár praktických blbostí do interiéru, jako jsou koberečky, držák telefonu+navíjecí jack, ať to co možná nejmíň zavazí a nemusí člověk kabel furt odpojovat, když ho nepotřebuje. Dále jsem opravil na zrcátkách dojeby od kamínků. Příští týden dostane desky od Hawk, má vyměněný olej po 8000 tkm a před zimou dostala důkladnou očistu. Dělal jsem to 3 dny a nechal na ní ruce. Clay, swirlx a dvě vrstvy mého oblíbeného vosku Colinite.. Jinak si jí užívám a jezdím a jezdím a jezdím... Co se budoucnosti a úprav jsem si to promyslel a na moje použití a hlavně cesty, na kterých se pohybuju mi to auto maximálně vyhovuje a nebudu se pouštět do větších akcí. Až odejdou tlumiče dám nějaký štelovák, nejspíš Tein, uvidíme a přes zimu musím pořídit druhou sadu kol na léto. Na 95% to budou Motec Nitro. Lehké, jezdí na tom i cup takže by měly něco vydržet, nestojí majlant a líbí se mi..Gumy nechávám Hankook Ventus Evo 2, jsem s nima spokojený. No a to je zatím asi tak vše milé děti ..
Keep driving a smiling
Přílohy
Clean.jpg
int.jpg
Milostivá.jpg
Die Kurvenstar
hospodský

Příspěvekod hospodský » 14 led 2016, 23:49

Hawky HP+ zajeté a teda brzdí to moc hezky. Dokonce i za studena na pohodu, což je super, protože z toho jsem měl trochu obavy. Akorát při jemném dobržďování trochu pískají. Ovšem přes výfuk to skoro není slyšet :D .
A dneska musela Cikánka posloužit jako dopravník na lyže, bo korejec nebyl k dispozici. Lyže se teda dovnitř vlezou, ale je to tak tak. Samozřejmě jinak, než přes sundanou střechu dovnitř ani ven nejdou, takže právě se chystající rodinky u okolních SUVček měly aspoň důvod k diskuzi, co že to přijelo za magora :mrgreen: .
Přílohy
U sjezdovky.JPG
Die Kurvenstar
hospodský

Příspěvekod cafe-racer » 15 led 2016, 09:09

Už jsem viděl i vozit bicykl na motorce, ale lyže v mx5 je teda hardcore.
NC 2.0 '06 kabriolet
cafe-racer

Obrázky: 1

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora