Delší čas jsem nic nenapsal, tak snad pár řádků po sezóně.. Cikánka strávila díky narození prcka sezónu výhradně u nás v Beskydech a na Alpy se letos nějak nedostalo. Ale ani mi to nevadí, když tu máme tolik perfektních pokroucených silnic a všechny hned u baráku. Velkou radost mám odstupem času z koncáku od MX-5parts. Když se zahřeje má perfektní hlubší hlasitý zvuk, krásně při přeřazení střílí a při deceleraci zase vydává směsici brblání/chrchlání, či jak to nazvat.. Celé to má dvě zásadní výhody: Poprvé je to (jak prohlásil jednou Clarkson) "podivně uspokojující"
a dalo to pocitu z jízdy úplně jiný rozměr. Za druhé jsem už hodně dopředu slyšet a cyklisti se mají na pozoru. Takže realizuju pořekadlo - loud pipe save life.. Cigoška dostala pár praktických blbostí do interiéru, jako jsou koberečky, držák telefonu+navíjecí jack, ať to co možná nejmíň zavazí a nemusí člověk kabel furt odpojovat, když ho nepotřebuje. Dále jsem opravil na zrcátkách dojeby od kamínků. Příští týden dostane desky od Hawk, má vyměněný olej po 8000 tkm a před zimou dostala důkladnou očistu. Dělal jsem to 3 dny a nechal na ní ruce. Clay, swirlx a dvě vrstvy mého oblíbeného vosku Colinite.. Jinak si jí užívám a jezdím a jezdím a jezdím... Co se budoucnosti a úprav jsem si to promyslel a na moje použití a hlavně cesty, na kterých se pohybuju mi to auto maximálně vyhovuje a nebudu se pouštět do větších akcí. Až odejdou tlumiče dám nějaký štelovák, nejspíš Tein, uvidíme a přes zimu musím pořídit druhou sadu kol na léto. Na 95% to budou Motec Nitro. Lehké, jezdí na tom i cup takže by měly něco vydržet, nestojí majlant a líbí se mi..Gumy nechávám Hankook Ventus Evo 2, jsem s nima spokojený. No a to je zatím asi tak vše milé děti ..
Keep driving a smiling