od Mike » 29 zář 2013, 16:41
Wikki: To je otázka co od toho čekáš. Já třeba na tyhle akce vůbec nejezdim, protože přesně jak píše Jámes, tak to se člověk nesveze. To je spíš taková vyhlídka a chlastačka...teda nic proti tomu, ale já se radši pořádně svezu a pak si dám do řepy:)
Třeba když jsme jeli z Tak trochu jinýho srazu, tak jsme jeli v pěti autech a 120km pořád v tempu, jediný zastavení pro benál, občas nějakej bok, prostě kvalitní silniční násilí:)
Jasně, velká poklona Švankovic, který to organizujou (jestli to organizuje ještě někdo jinej nevim) ale tohle prostě není pro mě. Dřív jsem jezdil na srazy s Porsche, desítky aut, lidi aplaudovali na náměstí, ale to mi neba. Já si miatu nejvíc užiju v neděli ráno, kdy jsou totálně prázdný silnice nebo s dalším jednim, dvěma lidma, stejně naladěnejma. Po dvaceti kilometrech se zastaví, zhodnotí se kočka co v tamhletý vsi šla z konzumu a zanadává na štěrk v zatáčkách a zase jedeme...tak to jenom tak pro ilustraci, proč se tady lidi možní potkávají v menším počtu, ale zase přes léto třeba každej třetí víkend. Vona kvantita není všechno. Ale každopádně vám přeju ať si Karpaty užijete!
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koníhttp://www.legendysilnic.czDovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.