Různé

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Různé

Příspěvekod Mike » 19 bře 2015, 22:50

Tyhle aféry každého jenom otravují... Já bych všechny ty internety zakázal :D
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod Pavel260 » 20 bře 2015, 06:27

Miku každý druhý vidlák z fóra který něco dělal s motorem ví že silikon (tmel) se má použít jen v rozích u vaček a že má použít momentový klíč a šrouby na víku utahovat podle pořadí :) . Kolik toho silikonu se vytlačilo do motoru? Viděl jsem dva (ze dvou) motory přidřené kvůli silikonu v oleji. Neříkám že se jim to zadře, to né ale takhle se to dělat nemá. Když je někdo Guru tak to chce přece trochu guru přístupu :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod Andre_fux » 20 bře 2015, 08:39

Ok, fotky mají v sekci fotky, takže nic nemažou. Tímto se jim omlouvám.

Ale nemění to nic na tom, že v hlavním timelinu guru už ty fotky nejsou. Schválně se zkuste podívat sami. Já tam nic takového teda nevidím a vím, že to tam měli, protože se občas na ně kouknu a dívám se jen a jen na hlavní stránku.

Holt jsem očividně šlápl do velice ostrého sršího hnízda.

Osobně proti nim nic nemám, ale když se někdo jmenuje guru a píše, že se 10let specializuje na MX-5, tak čekám trošku jiné výsledky né za zrovna malé tvrdě vydělané peníze.

P.S.: Pokud to někdo od guru čte, tak ať mi odpoví na můj dotaz ohledně těch výztuh. Ten nějak nechali bez povšimnutí.
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II
NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica
„Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa
Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
Andre_fux

Obrázky: 1

Příspěvekod Mike » 20 bře 2015, 09:54

Pavel260: Já to teda od nich mám taky tak...tak budu doufat:)
Z mýho pohledu je to spíš estetika - když dělám opravdu pěkný auto jako AE, tak potom co tam naptlám ten silikon, tak vemu vlhkej hadr a behěm minuty to otřu.
Do motoru by se asi dostat mohl, evidentě z tvoji zkušenosti už dostal, pokud ho tam bude šest půlek a natlačí se dovnitř a pak s ještě nezatuhlým se ten motor natočí. Jinak si to představit nedokážu...ale to, že si to nedokážu představit, neznáme, že to nejde, že ano;)

Víko se taky utahuju takhle složitě, já myslel, že jenom palice :roll:

Andre: FB na timeline necpe imho všechno. Nechává tam, to co mu přijde zajímavý, na to lidi klikaj a lajkujou.

Začnu víc času trávit pod autem a v autě a míň na forech a fejsbůkách 8-)
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
Obrázek
Mike

Příspěvekod m8rinek » 20 bře 2015, 12:10

Všechny tyhle věci, víka, hlavy vany se dotahují od středu ve spirále... pokud výrobce neřekne jinak ;).
m8rinek

Příspěvekod kousmen » 20 bře 2015, 12:30

Já tak utahuju i šroubky na kancelářské židli. Ale důležitější je to těsnění. Motoru to vážně moc nechutnat nebude. Ono vůbec tvořit takový skvostnosti, plácat se přitom po zádech a říkat si guru... Třeba ten jejich placebo rollbar, kterej zůstane na místě bez škrábnutí i když bude z hlav posádky dávno guláš. Člověk by čekal, že to mají po těch letech zkušeností vychytaný do posledních detailů a může se na ně spolehnout. Ale...
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod dopr » 20 bře 2015, 12:38

Nj, problem je v tom, ze leta zkusenosti z nikoho nedelaji odbornika. Pokud nekdo dela neco blbe a dela to blbe 20 let, tak je to stokrat horsi, nez kdyz nekdo chybuje v zacatcich, protoze takoveto typy lidi jsou tak samolibe a presvedcene o sve pravde a "kvalitach", ze ani nema cenu se s nemi poustet do nejake konfrontace. Oni nikdy chybu nepriznaji, protoze to preci "delaji uz 20 let" a co ty jim do toho nemas co mektat, ze? :D
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod Mike » 20 bře 2015, 14:28

dopr: nechci se pouštět do soudu, jestli je to paně Švaňka případ, ale jiank máš recht - takovýhle případy není těžký najít.
Obrázek
Mike

Příspěvekod MXfanda » 20 bře 2015, 15:21

Andre_fux píše:pro zasmání od velkého GURU:

Ondřej Lajza nejakej Kokot na Fóru siri že mazu komety a fotky!!! Jestli to nejsi ty tak se omlouvám popřípadě doticnemu dementovi vyrid že jsem nikdy nic nesmazal a že to nemám za potrebi :) Já to rikam furt ze na biz. je to samej vidlak :D Děkuji za vyřízení a hezky den s pozdravem MS.

a pak ještě:
Guru Racing Garage napsal(a): "Ondřej Lajza nejakej Kokot na Fóru siri že mazu komety a fotky!!! Jestli to nejsi ty tak se omlouvám popřípadě doticnemu dementovi vyrid že jsem nikdy nic nesmazal a že to nemám za potrebi :) Já to rikam furt ze na biz. je to samej vidlak :D Děkuji za vyřízení a hezky den s pozdravem MS."

:)) PRostě je vidět jejich IQ o dané úrovni!

P.S. Zkuste tam najít fotky opravy nosníků. Myslím, že tam nikde nic nenajdete a to dělali min 3 auta, kterými se chválil na FB.

Pan Švaněk by se měl hlavně naučit slušnému chování. To, že nás tady nazval všechny vidláky svědčí o jeho velmi nízké inteligenci. Měl jsem možnost vidět fotky jejich "práce" ( či spíše "gurárničiny" )
a to byla vyloženě prasárna co udělali na těch nosníkách! Také vím, jakou "gurárničinu" odvedli na jiné Majdě a vůbec se neostýchali majitele natáhnout o velké peníze. Já bych si v Guru nedal vyměnit ani stěrače a všem mým známým doporučuji, aby se tomuto místu vyhli VELKÝM obloukem ! Jen tak dál Guru, bude více práce pro ostatní slušné autodílny, resp. jak vy říkáte, "vidláky" ;)
MXfanda

Obrázky: 64

Příspěvekod Otatoy » 21 bře 2015, 23:53

Nechci se tu nikoho zastávat, ale co jste tady za udrbaný slepice nemá obdoby. Každej byl všude 3x, všechno ví, ví jak fungujou rollbary, který nikdy přez boudu nešly, ví jak moc silikonu dávaj pod víko (dávám ho tam taky), ví jak vypadaj nosníky, který zblízka nikdy neviděl atd.. Já mám teda zkušenosti, že u Švaňků nebyl nikdy problém s jakoukoliv složitostí, ani jinou věcí, co jsem chtěl. Vždy jsem se domluvil na postupu, materiálu a ceně a vždy mi vyšli vstříc a ještě jsem tam mohl celou dobu být a koukat.

Nejde ani tak o konkrétní pomluvy a "zkušenosti", ale o to, jak sou tu lidi schopní pomlouvat a odsuzovat někoho, koho neznaj a práci, kterou nikdy z blízka neviděli. Neexistuje tu jedinej člověk, kterýmu od Švaňků udělaný nosníky znovu shnily, ani tu neni nikdo, koho nezachránil jejich rollbar o 4cm nižší, než harddog, ale všichni tu maj jasno.

Mějte si mě klidně za Švaňkofila, ale tady je opravdu spoustu vidláků!
NB 1,8i 1999 10th Anniversary (2587/7500) -Mystique-
NA 1,6i 1991 US verze, automat -Mia-
NA 1,6i 1995

http://www.icabrio.cz
Otatoy

Obrázky: 5

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...