Nová generace ND...?

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Nová generace ND...?

Příspěvekod MAXsport » 31 led 2015, 13:16

No alespon tu váhu pořešili :-)
MAXsportpneu.cz závodní pneumatiky s homologací na silnice
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod Vavris » 31 led 2015, 16:22

Jenže 155hp má i US specifikace Mazdy 3, EU má 165 - naděje ještě žije :)

Každopádně, asi to auto strašně chcu!
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod Vavris » 31 led 2015, 16:47

http://www.autickar.cz/clanek/mazda-mx- ... vni-dojmy/

tu sem se snažil dát dokupy všecky poznatky :)
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod riderhenry » 31 led 2015, 17:10

Výborný článek! ;) Papírově je pro mě výkon mírným zklamáním. Ne že by to stále nemohla být nejlepší MX-5 (i když to bude stejně vždycky hodně subjektivní hodnocení), ale kdyby se výkonově přiblížila GT86/BRZ, mohlo by z toho být už i auto, do kterého se nebude chtít po 5 letech polovině lidí vrtat a druhé polovině ho prodat, protože výkone sice není všechno, ale nikdy ho není dostatek :D Na druhou stranu, poměr výkon/hmotnost bude cca stejný jako u zmiňované konkurence, takže dynamikou by za ní zaostávat ani tak nemusela. Už teď se těším na nějaké porovnání na okruhu na způsob BestMotoring :)
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod AndrewG » 31 led 2015, 17:45

veľmi pekne napísane a priznavam sa že som sa zalúbil do toho interiéru, príde mi to ako ozajstné športové auto a palubovka mi dokonca pripomína trochu 918 a laferrari tou svojou úzkou líniou :) so zadnou časťou auta stotožnený ešte celkom niesom :D
a ešte dodam, že chlapci z Flyin miata už auto videli a chystajú sa tam dať V8...čiže je veľmi pravdepodobné že auto veľmi rýchlo po príchode bude možné vyzbrojiť veľmi slušnou porciou výkonu :P
AndrewG

Příspěvekod Jirka » 31 led 2015, 18:41

V černé vypadá nádherně, červená také supr, ale bílá tentokrát zklamala, právě zezádu. S těmi koníky u 2.0 - právě je myslím v USA trochu jiný přepočet, jak již někdo zmiňoval. A metrák dolů, to už něco udělá. Mazda IMHO schválně nechává prostor pro ty, kdo se v tom chtějí vrtat a výkon si zvednout. Interiér je skvělý, moc se mi líbí...
Jirka

Příspěvekod seatik » 31 led 2015, 19:57

Libi se mi taky hodne moc..skutecnost byva jeste hezci :-) sem na ni moc zvedav. Ten motor okolo 200 ps a je to dokonale auticko 8-)
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Obrázky: 1

Příspěvekod Gabriel » 31 led 2015, 21:14

Jirka píše:V černé vypadá nádherně, červená také supr, ale bílá tentokrát zklamala, právě zezádu. S těmi koníky u 2.0 - právě je myslím v USA trochu jiný přepočet, jak již někdo zmiňoval. A metrák dolů, to už něco udělá. Mazda IMHO schválně nechává prostor pro ty, kdo se v tom chtějí vrtat a výkon si zvednout. Interiér je skvělý, moc se mi líbí...

Pokud je mi známo, SkyActive není na tuning ani zdaleka tak vhodný jako MZR, co je / byl v NC. Přeplňování jistě někdo v USA dříve nebo později vymyslí. Na to už mají myslím dobrý vzdělání z NC, ale atmosferický zvyšování výkonu nebude hádám jen tak.
MX-5 NC 2.0 PRHT, NC2 motor, Rotrex C30-94, custom CAI, nerez výfuk od Good-Win-Racing, Bilstein B14, CarboTech brzdy (XP10+XP8), RX-8 + H&R stabíky, IL Motorsport výztuhy, oil cooler, Nissens 68527, FGR 4.1, ECU tuning by Jay (TuningDoneRight).
Gabriel

Příspěvekod mojžo » 31 led 2015, 21:21

Asi si prvý krát v živote kúpim že nové auto... :)

Mám ju prisľúbenú na týždeň keď príde na SK trh, tak budem hneď reportovať
Skvelá!
mojžo

Příspěvekod AndrewG » 01 úno 2015, 11:45

Jirka píše:V černé vypadá nádherně, červená také supr, ale bílá tentokrát zklamala, právě zezádu. S těmi koníky u 2.0 - právě je myslím v USA trochu jiný přepočet, jak již někdo zmiňoval. A metrák dolů, to už něco udělá. Mazda IMHO schválně nechává prostor pro ty, kdo se v tom chtějí vrtat a výkon si zvednout. Interiér je skvělý, moc se mi líbí...

to me zase ta biela pride asi ako najkrajsia, teda cervena sa mi nepaci vobec a biela a cierna su pekne...mohla by vyzerat zaujimavo v zelenej z NC k 20vyrociu :-)
AndrewG

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...