Je tomu nějakej ten pátek, co jsem se tady neukázal. Když se tak ohlídnu, tak od prvopočátků, kdy nás tu bylo jen pár mazdovrtů, je tady teď úplnej roj projektů, což je celkem příjemný. Nepříjemný je, že můj styl postupů se od počátků prakticky nezměnil. Takže když se do něčeho pustím sám, tak to dělám moc nekompromisně a když na to pustím jiný ruce, tak je všechno v onom místé, které má krýt drn.
Na konci května má mít ségra svatbu a chtěla přivést Majdalénkou, což mě potěšilo. Byla to totiž supr obhajoba proč do majdy zase něco nasypat. Nakoupil jsem přemoc dílů a odvezl v prosinci auto do DiCompRacing s tím, že se na ni nejpozději v únoru mrknou a dají do pucu všechno, co obsahoval diktát požadovaných prací. Nejvíc mě trápí to, na co zapomněl zloděj u kterýho jsem měl auto naposledy, tedy vyvaření prahů a spravení nosníků (ty měl dát do pucu před nasazením framerails, ale nasadil je rovnou bo to přece zakryjí nebo co já vím proč) a hlavně diferenciál, kterej se rozhučel jako ďas. Nakonec musel Idaho vyhodit dva mechaniky a teď nic nestíhají, což mi zrovna nehraje do karet. Za chvíli svatba a nejspíš se to nestihne. Tak kdyby někdo z vás měl tip na vyřešení toho difu, tak sem s ním.
Já vím, že je to aktualizace o ničem, ale štve mě to, tak jsem se chtěl podělit a naštvat taky vás.
Některý tím třeba i potěším.
Při cestě na druhou stranu republiky jsem si nevezl foťák, tak aspoň něco mobilákem:
Takhle po příjezdu do Věšína
A takhle jsem ji viděl 23.prosince naposledy