Konkurence mx 5

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Konkurence mx 5

Příspěvekod MXfanda » 21 led 2015, 20:28

http://www.jaguar-replica.com/cs/jaguar ... automobil/ chodím se dívat na stavbu a fascinuje mě ručně vyráběná nýtovaná hliníková kastle a vše kolem, prostě nádhera ... mám slíbeno svezení až bude hotový, tak pak postnu nějaký videjko a dojmy :D
MXfanda

Obrázky: 64

Příspěvekod cafe-racer » 21 led 2015, 21:08

Ono ty Kaipany to se střechou taky nemají kdovíjaké. U nich koneckonců i cena nového auta (což je v podstatě ojetina, aspoň teda motorově) převyšuje MX-5 a ta nabízí XX-násobně lepší svezení... Docela mě překvapilo že to málokdo ví a mazdu považují lidi obecně za luxusní zboží.
NC 2.0 '06 kabriolet
cafe-racer

Obrázky: 1

Příspěvekod kousmen » 21 led 2015, 21:13

Všechno je luxusnější než kaipan. :D
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod m8rinek » 21 led 2015, 21:19

Koupit si Kaipan je sebemrskačství samo o sobě... Nechci zatracovat práci svých krajanů, uznávám moře práce, vývoje, techniky a to co dokážou produkovatv jejich podmínkách je skoro zázrak... Na druhou stranu myslím, že Kaipan 14, 15, 16 je opravdu omyl století a jeho pořízení je vrcholem nevkusu. Není to hezký, nebude to zážitek ani co se podvozku týče a do Morgana to má opravdu daleko... Myslím, že pánové měli jít dále ve stopách Lotusu a nebo nechat navrhnout desing někomu kdo to umí... A poslední evo se světlama z Fabie... proč?
m8rinek

Příspěvekod kousmen » 21 led 2015, 21:29

Vývoj nezastavíš. :D
Rozhodně je k pořízení něčeho takovýho nutná diagnóza chronického ztrácení v časoprostoru nebo absence soudnosti. Jiný vysvětlení bych hledal těžko. :)
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod cafe-racer » 21 led 2015, 21:40

Kdo budete mít cestu kolem Smržovky, stavte se v největší české automobilce :-) Já měl štěstí a po zaklepání na dveře byla parádní 2-hodinová prohlídka. Na začátku si zvolili jakou cestou půjdou a dneska můžou vyrábět homologovaný auta. Spousta lidí by to určitě dělala jinak i včetně designu, ale jenom oni (aspoň) zatím to dotáhli do konce.
NC 2.0 '06 kabriolet
cafe-racer

Příspěvekod m8rinek » 21 led 2015, 21:48

Taky jsem byl vevnitř a všechna čest za úkony, které odvádějí, za poprání se s legislativním šimlem... Jen ten celek co z toho na konci po hodinách dřiny vypadne je prostě špatně. Dokonce jsem to viděl i jezdit, takže někdo si to i koupil, ale co ho na tom uchvátilo nemám tušení... Jestli jde o to vybouřit svoje kutilské choutky, tak bohudík znám jinou cestu :)...
m8rinek

Příspěvekod MacTeine » 21 led 2015, 21:55

Popravdě, když to ty lidi baví, tak proč ne, dokud to není na silnici nebezpečný druhým. Mě se to sice vzhledem moc nelíbí, ale nemohu moc soudit, nikdy jsem se v tom neprojel. Naopak věřím, že tvořit takovou věc prostě chce zápal. ;) Zvlášť poprat se s českou legislativou...
Podle mého u nás jezdí po silnicích mnohem horší - tuzing - kousky ;)
NCfl 2011 2.0 Karai
Ex: NBfl 2001 1.8
MacTeine

Příspěvekod mojžo » 21 led 2015, 22:01

Ten replikový Jaguar XKSS je fantastický... akurát kukám že použili pneumatiky Vredestein Sprint Classic, to som zvažoval že kúpim na moju Tatru 603, ale keď som zbadal že jedna guma stojí 300€... uf uf :)
mojžo

Příspěvekod cavan » 22 led 2015, 09:22

MXfanda píše:http://www.jaguar-replica.com/cs/jaguar-xkss/jaguar-xkss-kompletni-automobil/ chodím se dívat na stavbu a fascinuje mě ručně vyráběná nýtovaná hliníková kastle a vše kolem, prostě nádhera ... mám slíbeno svezení až bude hotový, tak pak postnu nějaký videjko a dojmy :D

brutalita! prave sme na to s kolegom asi hodinu pozerali, kym neprisiel sef... :D take nieco by som si vedel predstavit vlastnit..
EX - (NBFL 1.8 VVT PHOENIX, HT, S2K seats, GV lip, Vmaxx, cooling plate, frame rails)
IN SERVICES - NBFL 1.6 NEVADA powered by LPG

vyroba frame rails, cooling plate (info po SZ)

www.aliiscolores.com
cavan

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...