Jak říkáš, jsem amatér a mám za sebou nulovej vývoj a inspirovanost tvorbou ostatních mi nic neříká. Fotil jsem vždycky jen tak jak každej jarda fotí na kompakt. Z cest mám jenom ty fotky, který žádají ostatní a okolí si všímám, jen je nefotím. Když jsem ale viděl tuhle fotku, tak mi to vnuknulo pocit, že bych to všechno fotit měl, takže mě to právě nasměrovalo, jak říkáš. To, že je to fotka obyčejná vím. Ale ostatní mám úplně o ničem, takže mě jednoduše nadchla a je mojí jedinou smyslnou. Vidím v tom tu rozmanitost vnímání. To, že ačkoliv jsou jedna černá druhá bílá, tak se snaží spolu komunikovat a ukazovat co je zaujalo i když je to ve stejnej moment na stejným místě něco úplně jinýho. Děti se víc dívají hore a dospělí dolů. Prostě to v sobě cosi má.
Rozhodně bych si netroufnul se srovnávat s umělci pouliční fotografie a prozatím ani nemám ambice se do něčeho podobnýho pouštět. Jen bych ve svým albu chtěl víc takových fotek než těch běžných, kde se ti příbuzní usmívají do objektivu.
Každopádně ale díky. Něco z toho určitě prostuduju a třeba mě to nadchne a přinutí k tvorbě. Minimálně bych mohl zjistit jak na to líp. Pokud bych se dal na uměleckou dráhu focení, tak mi je blízká konceptuálnost a mystika po hromadě, takže něco úplně jinde. Každopádně všechno street rád obdivuju a do ničeho street jsem se v životě nepustil, což je smutný, ale i z toho pozorování tvorby a umění ostatních si hodně beru.
Je vidět, že ty k tomu máš hodně blízko a ať už street foto nebo skejt, tak všechny tyhle street zálžitosti žeru jako konzument ale bohužel jsem vesničan, co konzumentem ještě nějakou dobu zůstane. Do street foto jsem zatím ani nezkoušel pronikat hlouběji, ale teď aspoň vím kudy. Takže díky za udání směru.