Také občas něco cvaknu, tak se zde také lehce poodhalím svou cestu. Focení mě zajímalo už od dětství, ale nikdy jsem se k fotoaparátu tak brzo nedostal. Svůj první fotoaparát jsem koupil zhruba až před 8 lety
(v 16 letech), a to jen EVF "zrcadlovku", jelikož se mi v té době o DSLR ani nesnělo. Krátce potom ale konečně začaly ceny DSLR padat, tak bylo jasno, na co šetřit. Rok na to jsem si pořídil svojí první DSLR - Canon 30D. A pak to začalo, černá díra pro můj volný čas a s tím spojený příjem se otevřela, a vše šlo a točilo se kolem focení řadu let. Neminulo mě ani M42, respektive mě doslova zaplavilo, jelikož jsem si s nimi vydělával na nová skla. Dodnes ale s nimi velmi rád fotím, není nad výběr skla i podle jeho kresby a bokehu. Sem tam i blikám, ale to jsou spíše stále experimenty. Za ty léta jsem pokročil na 40D
(dnes asi už dědeček), dvě blikátka a skla různě v rozsahu 10 - 200 mm. Celkově fotím velmi málo, je málo příležitostí, nechodím jim příliš naproti a hlavně vždy mám panickou hrůzu z post processu a ukazování fotek, tak je to se mnou hodně těžké...
Na ukázku jedna fotka, má oblíbená :3
Birda - Máš krásné produktovky, moc se mi tam líbí měkkost tvého světla. Čím ho takhle změkčíš? To bude nějaký větší hranatý softbox, ne? A nebo tomu pouštíš Titanic :D
Hava - Libí se mi tvé kompozice, hned je vidět, že víš jak na hezký záběr :)