Gabriel píše: Čímž jsem chtěl říct, že na provoz MX-5 v zimě bych neměl srdce. Primární auto, které budu vystavovat soli, bylo sice dražší, ale nemá takový speciální nádech (a taky podle všeho v soli lépe obstává).
cafe-racer píše:Gabriel píše: Čímž jsem chtěl říct, že na provoz MX-5 v zimě bych neměl srdce. Primární auto, které budu vystavovat soli, bylo sice dražší, ale nemá takový speciální nádech (a taky podle všeho v soli lépe obstává).
No jasně, mám to úplně stejný! Mazda je koníček, když jí někde škrábnu nebo vymetu díru tak mě to mrzí. Auto na denní provoz je cenově trochu jinde, ale nemám k němu vypěstovanej vztah a prostě až zrezne a/nebo doslouží tak bude jiný auto, holt spotřebka jako toaletní papír
hospodský píše:Tak už je KONEČNĚ doma!!! Deset měsíců čumění do inzerátů, šetření a snění se přeměnilo v realitu Začal jsem koketovat s NB, pak změnil na NC1 a nakonec je v garáži NC2:shock: Je to cikánka - černá venku i uvniř, verze samozřejmě Sport- čili 6 kvalt, bilstein, atd.... akorát teda bez Recaro sedeček. Najeto zatím 700 z říše domů, bohužel teda za deště 80% na dálnici a skoro celou cestu po tmě, ale i tak jsem nadšený- láska na první svezení A nejvíc mě překvapilo, jak to tak pěkně jede!! Podle těch řečí co se vedou, jsem čekal o dost slabší dynamiku..
A jedna fajn historka z říše minut po koupi Přijedeme na benzinku natankovat. No jo, ale kde to má do řiti otvírání nádrže..? Hledím vedle sedačky, pod palubovku a tak různě, no kouzelné tlačítko nikde. Zkouším zatlačit na víčko, jestli se to neotvírá potlačením do něj..Zas nic.. Přišla mladá z druhého auta, nejprve vysmátá, že jsem tydýt. No po chvilce, už se nesmála ani ona. ...V tom se otočíme a ob jeden stojan asi 50ti letá němka vysmátá jak lečo, tankujíc do své NC.. " wait a minute, I will show you" tak jsme poděkovali, pokecali, pochválili si to, popřála hodně fahrspas a jelo se dom
hospodský píše:Tak už je KONEČNĚ doma!!! Deset měsíců čumění do inzerátů, šetření a snění se přeměnilo v realitu
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot] a 184 návštevníků