NAčko jsem mohl zastoupit já s Majdalénkou, ale byl jsem grogy, takže měla odpočinek. Vídím, že i beze mě vám slunce svítilo, tak je všechno v nejlepším pořádku.
K sabotérovy.. Kvůli jednomu pěknému dnu nebudu jezdit tři týdny pod látkou, když můžu jezdit pod laminátem a aspoň trošku vidět za sebe ..
Přílohy
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica „Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
Zdarec všichni z nedělniho výletu,jak jsem slibil,po registraci napišu a tak se i děje. Předem moc děkuju za velmi vstřicne přijeti a těšit se na dalši vyjiždy je snad samozřejmé
Tě tady vítám, greenmane, a doufám, že nám taky postneš nějaké fotečky a info k té tvojí krásné NB BRG nejlépe do tohodle tématu Obsah fóra ‹ Galerie vozů MX-5 ‹ Krásky členů fora
Tak ať ti jezdí a dělá jenom radost a někdy se uvidíme na dalším výletu!
Zdarec Greenmane, taky tě vítám a počítám s tebou jako s novým Jihomoravákem!
(Milošu,nechcu ti kazit radost, ale Greenman nemá BRG, anobrž zelenou metalízu stejnou jako je na NB mojí manželky, číslo barvy Mazda jsem zapomněl. To jen pro přesnost.)