Jo jo, šrouby mažu vazelínou Rembrandt, WDčko používám, ale asi ty šrouby stárnou nebo co...
Jináč samo v hokně furt jedu přesčasy, abych měl příští měsíc na benzín a mohl navštívit co nejvíc lidí, který jsem chtěl poznat, ale stejně se to v mým případě projeví jenom tak o dvě tyčky
takže budu pečlivě vybírat.
Dneska jsem po těch dlouhých směnách naopak vzal dvě hoďky volna a do devíti jsem ležel pod autem. No čepy už tam teda jsou. Aby to nefungovalo až tak dobře, tak jsem ještě o cenťák snížil, omotal bypass hadici od topení tou teplo izolující fólií, vrznul světla o něco níž abych v noci neviděl jenom koruny stromů (na prcání se s lankovým ovládáním nálada ještě nepřišla
), nandal jsem zpět blatníky samozřejmě na míň šroubů, kvůli odlehčení, dolil olej do diffu a přidal Liqui Moly Stop ztrátám převodového oleje a kdo ví co ještě. No jsem kaput, ale když jsem z garáže odcházel, tak jsem měl docela blaženej pocit a myslím, že se mi bude dobře spát. Brzdy jsou taky odvzdušněný, ale dělal jsem to sám, tak to možná nebude úplně ono a budu muset někoho otravovat, což dělám nerad.
Zatím je teda pořád špindíra, ale pokud se nic nevyvrbí, tak už nastal čas na očistu, ať jí to zase sluší. Během víkendu snad budou fotky, kde už bude zase krásná...