Přátelé kamarádi,já se už podělám. Není možná...Týden zpět jsem nahodil nový brzdy.
Zde coje nového:
Disky předek + zadek : Black diamond 6 groove ...zde jsem kupoval a musim říct, prvotřídní jednání. Borci klasa, naprostá pohoda. Doporučuju.
http://www.dcperformance.co.uk/cheap/66 ... 821g6.htmlDestičky : Hawk hp+
Hadice : black diamond
Brzdovka : Motul RBF 600
+ repas třmenů
Výsledek: po seskládání všeho začla svítit kontrolka ABS = nefunguje. Teď se vtom hrabem co to má znamenat. Nikdo moc neví, možná někde vzduch? Zvláštní je, že se při jednom z řekněme 10 nastartování abs nerozsvítí, po chvíli jízdy začne hrčet nějakej motorek a jak zhasne,abs se hned vypne?
+ ecu vyblilo tu chybu 25 kterou inzeruju v technické části fora.
S brzdama jsem odjezdil cca 500 km, byl sem nato opatrnej. Kdo ví co jim vlastně je. Takže hodnotit zatím nemůžu nijak. Jediný 2 věci potvrdím - desky práší jak smyslů zbavený a při popojíždění ve městě si občas písknou. Oba tyto "nedostatky" jsou mi uplně jedno v případě, že to bude brzdit jak cihlová zeď.
Jo a ještě jedna mini ptákovina. Nahodil jsem nástavec pod hlavici řadičky,má 2 palce = 5 cm. Jeto jen ze srandy - lí bí semi jak je vytažená vejš. A to delší řazení mi zatím nevadí, je to takovej oldschool pocit
. Mnozí mě zato možná odsoudí, ale vem to čert. Až mě omrzí, zkusim tam fláknout short shifter a bude.
Plán byl tuto neděli na závěr sezony protáhnout auto po masarykáču + udělat konečně pěkný fotky a kulový. Stojíme v garáži.
Tak přikládám alespoň něco málo z mobilu.
EDIT: souhlasím,že kola by zasloužily nějakou péči,ale není prostor zatím. Až doladím auto, budu ladit vzhled.Hawk