Nová generace ND...?

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Nová generace ND...?

Příspěvekod Pavel260 » 04 zář 2014, 08:55

ale to nejdúležitější, kde bude SPZ ? :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod Pavel260 » 04 zář 2014, 09:02

to je nějakej prototyp snad :D ten prechod naraznik - kapota..
Přílohy
hnus.jpg
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod Winie » 04 zář 2014, 09:07

Ja jsem to v noci nevydržel a šel spát a když sem se ráno probudil, tak sem zjistil že jsem o nic nepřišel. Z boku je to auto parádní i když ten tvar silně evokuje Z4, Interiér vypadá taky moc hezky. Zadek je trošku vysokej, ale žít se s tim dá, co je vyloženě průser je předek. Světla jsou moc malý a zapuštěný z full front pohledu a to designersky cviceni mezi naraznikem a kapotou? To je minimalne zvláštní. Pavel měl super poznamku - co spz. Podle me bude v dire v narazniku těsně pod znakem, takže to auto bude vypadat jak kdyby tam mělo zuby.... po strance designu se mi libili některý "představy" víc, ale je to samozřejmě subjektivní. Na tom autě jsou stejně nejdůležitější jízdní vlastnosti.

EDIT: kompletní set fotek: http://www.auto.cz/mazda-mx-5-2016-selm ... oto?foto=1
Naposledy upravil Winie dne 04 zář 2014, 09:35, celkově upraveno 1
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod drzko » 04 zář 2014, 09:31

Mne spredu takisto pripomina S2000, a zozadu asi tvarom Lotus, alebo co..ten zadok sa mi ale nepaci, asi si ju nekupim :D
1.8 NBFL
drzko

Příspěvekod VojtaS » 04 zář 2014, 09:37

PetrH píše:JJ, taky se mi libi, ja to zas vidim na mix:
zepredu - Honda S2000, zezadu - BMW Z4, zboku predek - Maserati GT :D :D
Cekal jsem, ze reknou alespon jaka bude motorizace, no co se da delat, budeme si muset pockat na Parizsky autosalon....

Takže tam žádnej vlastní přinos není :lol:
1994 Mazda MX-5 Miata,Black/Tan, M Edition
EX: 1998 Mazda MX-5, Evolution Orange
VojtaS

Obrázky: 2

Příspěvekod PetrH » 04 zář 2014, 09:43

Presne tak ;)
A zadni svetla si pujcili z Jaguaru F-TYPE :D
PetrH

Obrázky: 1

Příspěvekod AndrewG » 04 zář 2014, 09:58

mne sa to páči až na ten zadok, neviem ci tie svetla ostanu tak ako su ale celkovo to posobi uzko a vysoko :-/
predne svetla tiez moc nevychytali a tlama mi pripomina botoxom napichanu hubu prostitutky sorry :D (alebo kapra)
ale to najdolezitejsie je ako sa v tom bude jazdit, a ubytok vahy dost vyrazny by mohol naznacovat krok dopredu :-) uz len aby to robili v classic red :D
mimochodom peterS tie kola budu minimalne 17" ako ma mazda teraz vo zvyku tak by som tipoval aj 18
AndrewG

Příspěvekod Visno71 » 04 zář 2014, 10:05

Mne sa moc nepaci. Cakal som viac klasiku v style mx 5. Zda sa mi moc agresivna na ten vykon. Viac by sa mi pacil veselsi dizajn. NA alebo NC na mna posobia tak, ze sa na nic nehraju a to ma na MX ocarilo. Tento dizajn mne nesedi, ale uvidime nazivo. Dufam, ze potom zmenim nazor. Ked idem na mojej NC bez strechy , tak vela krat pocujem ludi roznych vekovych kategorii ako moju MX kometuju. Ale vacsinou sa usmeju a len pocujem "ake chutne auticko, ake mile auticko, ake zlate auticko, aky cukrik....skratka veselo a mne je vtedy tiez veselo." Ani raz som nepocul - "aka nadupana kara". Ale je to vec vkusu, mne sa paci klasika, ktora sa na nic nehra. Takze NC bude u mna este dlhe roky robit spolocnost. Osobne som velmi cakal na ND....ale ziadne emocie. Takych agesivnych sportakov je dost na trhu. MX 5 mala doteraz charizmu.
Ale co sa mi pacilo, boli Duran Duran.
A comu sa najviac tesim, taksom spoznal novu kapelu, ktora hrala na youtube ako podmaz " Crypt of Insomnia" Ruski instrumentalisti...stoji to za to,odporucam vypocut.
nc, m6, i30
Visno71

Příspěvekod hospodský » 04 zář 2014, 10:08

Ehm..Tak zatím jsem z exteriéru hodně rozpačitý a budu si muset počkat na živé setkání. Ty rendery, co byli v oběhu před premiérou se mi teda líbili víc. A ta anténa..
Die Kurvenstar
hospodský

Příspěvekod tomybandit » 04 zář 2014, 10:55

Visno71
Myslim ze si to uplne vystihol...Miata vzdy posobila ako pekny, maly, hravy roadster. Nieco ako boli klasicke anglicke, talianske roadstery 60-70 roky. Nehrala sa na nadupane auta ako Carrera Cabrio, 370 Z Roadster, Z4 a pod.
Presne co pises si myslia aj o nasom NC-cku ludia.
Z tejto uz taky pocit nemam, ale som zvedavy na zivo, mozno budem milo prekvapeny ;)
Myslim ze si nase NC-cka radsej nechame, i ked ja by som ho aj tak nevymenil :D
Punk´s Not Dead
tomybandit

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...