Zbytečně agresivní... už NC se oproti NA/NB "tvářila" na takový sranda auto moc dospěle, ND by k tomu nasupenýmu čumáku měla mít minimální motorizaci 250k. A zase tam vidím tu nešťastnou anténu, to to nejde jinak???
Jinak je to designově nádherný auto. Jestli se hodí do rodiny MX-5 je věc druhá.
Mě se to líbí hodně, ale je uvedeno nade mnou na takovou motokáru se tváří dost ostře. Když jsem měl 924ku 125hp a 1080kg. To auto vypadalo na dvojnásobek (výkonu, ne hmotnosti) a pak mě chtěla roztrhat každá Vectra...a taky roztrhala:)
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled... různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní http://www.legendysilnic.cz Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Zo zadu mi to pripomna Mercedes.....Z Pohladu z predu a praveho boku, tak ten zadok trochu pripomna Nissan 370 Z roadster....A z boku vyzera tie lienie ako BMW Z4. Takto na prvy pohlad sa mi hodne nepaci...Neviem aka bude cena, asi lacnejsia ako Z4, ale ta ma asi najkrasie linie z malych roadsterov a na tu sa to nechyta. Ale pockam si na viac fotografii,alebo ked ju uvidim na zivo.....neviem preco som cakal nejaky navrat k starsym casom NA s krizenym s NC
aaa kua už viem z čoho budem mať kolesá na mojej Miate ... z tohoto aha oni sa vrátili z 4x100!!! to je pecka a fukáre v starom štýle no jak som sa vyspal sa mi to páči viac ako v noci asi to bude o zvyku
PeterS Na 4x100 bych nesázel. To není ještě hotový auto. To může bejt klidně kastle postavená na NA spodku, jenom aby to mělo na čem přijet:)
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled... různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní http://www.legendysilnic.cz Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
JJ, taky se mi libi, ja to zas vidim na mix: zepredu - Honda S2000, zezadu - BMW Z4, zboku predek - Maserati GT Cekal jsem, ze reknou alespon jaka bude motorizace, no co se da delat, budeme si muset pockat na Parizsky autosalon....