Různé

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Různé

Příspěvekod Andre_fux » 16 črc 2014, 09:59

Radep: Asi jsi video viděl beze zvuku. Protože by jsi pak takové věci nepsal. Celou dobu tam mluvili o posilách, dávali vědět kde jsou atd..

Ono je asi lepší když za ním jede houkající policejní auto, protože ostatní ví, že se něco děje. A můžou aspoň zareagovat..
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II
NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica
„Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa
Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
Andre_fux

Obrázky: 1

Příspěvekod spoofan » 16 črc 2014, 10:42

Andre_fux: souhlas
Díly na MX-5 NA/NB

I am not into fake things - including boobs and wheels.
1.8 NA BRG + jedna lady + brap
spoofan

Příspěvekod radep » 16 črc 2014, 10:52

Jo jasně, ale to na tom nic nemění... Jenom se ukazuje, že policie nefunguje. Ta honička skončila jenom protože se ten debil naboural sám... Mohla taky skončit tím, že naboural do zastávky plné lidí, nebo do autobusu, školky... Ale jak vidno, neskončila tím, že by proti němu zasáhla policie a ochránila ostatní účastníky provozu.
Stejně tak situace na D1 skončila havárií... přitom to bylo na rovné cestě, kde se jim nemohl nikam ztratit... :-)

Ale to je jedno pánové... už mě to nebaví :-) myslím, že flame byl dost dlouhý :-) prostě si myslím, že by PČR měla mít tyhle situace lépe zvládnuté... jestli vy jste spokojení s prací dopravní policie, tak buďte, já vám to neberu :-)
NB 1.8, 1999, LSD, brdzy: Hawk HP+, EBC UPS, BF307+, Motor: komplet GO (YCP písty, Hastings kroužky)
radep

Příspěvekod spoofan » 16 črc 2014, 14:51

Tak dlouho za nim jeli, az ho donutili udelat jezdeckou chybu :lol: :lol:
taky jsem pro ukonceni flame :) to je dnes ale pekne, coz? :D
Díly na MX-5 NA/NB

spoofan

Příspěvekod Jr. » 16 črc 2014, 15:03

riderhenry: ale tak to není, já na to reagoval... pokud chceš abych se rozepsal jednotlivě, pak budiž...
otáčející se oktávka: fail, policajt debil
mrtvej motorkář kvůli passatu: fail, policajt debil

Ano, komentoval jsem vystupování onoho novináře. Takhle vidlácky se chovat na autosalonu, vřelo to ve mě jenom z videa. O jeho přednesu radši ani nemluvím.

Radep: já už fakt nevím :D.
"stejně nikam neujede" - neujede? :D to jako, že až se jim ztratí, tak se dobrovolně vzdá, nebo jsi tak přesvědčen, že ho vždycky najdou?
"Mají se soustředit na to aby ho zastavili" - jak ho mají zastavit, když bys ho tvou logikou nechal ujet? Protože pomalu za ním jet nemůžou, jelikož ho musí mít v dohledu a dokud ho budou mít v dohledu, pak ujíždějící asi jen tak nezpomalí.
"ne aby za ním nečinně jezdili vysokou rychlostí" - jak se mají činit, když ho nemůžou ani dojet, protože ta hajtra prostě víc nejede? Nahlášení ujíždějícího vozidlo a povolání dalších hlídek je asi první věc, co každá posádka udělá.
"ne jednat na vlastní pěst" - opět, další hlídka se dostane do kontaktu třeba až za 5 minut... do té doby ho radši necháme ujet a pak až budem řešit?

Pokud ti, co jsi napsal, nezní ani trochu zvláštně/k přehodnocení, pak už se do této debaty znovu nezapojím. Už je to trošku zvrácený.
Jr.

Obrázky: 2

Příspěvekod radep » 16 črc 2014, 21:27

Jr. něco jsem ti tu psal a navrhoval řešení... Opět se zkus podívat do USA, kde fungují i bez pronásledování... Zkus nám vysvětlit, proč jim to v USA tedy nefunguje... Tys nepřinesl do diskuze vůbec nic nového, krom věčného odmítání cizích názorů...

Krom toho, auto které zmizí, již není nebezpečné a nezabije třeba 8 lidí na zastávce... auto může zmizet pouze v nějakém obytném bloku, hlavní tahy jsou pokryté kamerami (mimo město ať si ho sledujou samozřejmě, tam je to jedno). Jestli zmizí auto v obydleném bloku, tak je to už na normálním pátrání PČR, které nikoho neohrozí... Přece jen je myslím zcela triviální zeptat se sousedů kdo "má to auto bez střechy". Předně už nikoho nezabije auto řítící se městem.
Že jedno auto zmizí nebo nezmizí není důležité podle mě... důležité je aby nebyli zabiti a ohrožení další lidé... !

Proti kamerám máš averzi, nevím proč. Osobně jsem viděl systém, který má MP Prahy... A myslím si, že sedět u toho profík, který dokáže číst kamery a řídit hlídky, tak nemá šanci se jim kdokoliv v autě ztratit. Ty technologie už tady prostě jsou a je jen na nich zda je budou používat. (ale nejsem policista a nepracoval jsem nikdy u nich, jsem jenom "IT")

Ale hlavně říkám, že tu honičku mají zastavit hned na začátku - ukončit jízdu dotyčného rychle a efektivně. A když toho nejsou schopni tak ho nepronásledovat za každou cenu, ale připravit mu zátarasy a pasti ve spolupráci... Neprodlužovat bezvýsledné honění po městě a nečekat než se dotyčný nezabije sám nebo s někým v bouračce.

A hlavně si myslím, že jestli někdo zmizí je už předmětem jiné diskuze... tento příspěvek je tedy poslední, který píšu :-) ale rád si Jr. přečtu tvou odpověď, to zas jo :-)
NB 1.8, 1999, LSD, brdzy: Hawk HP+, EBC UPS, BF307+, Motor: komplet GO (YCP písty, Hastings kroužky)
radep

Příspěvekod LordJames » 16 črc 2014, 22:25

spoofan píše:O tomhle se budou porad vest spory...protoze jsou v podstate 2 moznosti, jak muze takova situace v nejhorsim pripade skoncit:
1) PCR za nim pojede stihaci akci ala Kobra 11 a on nekoho pri ujizdeni srazi a zabije
2) PCR se na nej vybodne a on nekoho sejme, protoze pojede stejne dal jako blazen

V obou pripadech lidi budou nadavat na policajty - protoze bud zakrocili a bylo to spatne, nebo nezakrocili a bylo to taky spatne...

Dle meho, policie za nim jet musi, protoze jinak by davala jasny signal - jezdete si jak chcete, my vas nechame na pokoji. Delat ale zataras jako na D1...

No Miku, ja bych pridal moznost, ze ujizdejici stejne ujede, protoze se hlidce za nim povede nekam poslat auto driv nez jemu. Taky uz takovy pripady byly. Navic (a za tenhle nazor me nekamenujte a neni to k tomuhle konkretnimu pripadu) - kdyz nekoho berou za rychlost, tak predpokladam, ze ten clovek tak jezdi casto a tudiz ma v takovy rychlosti najezdeno vic, nez hlidka a tudiz je min nebezpecny. Dalsi vec je ta, ze ten ujizdejici si vybira trasu podle toho kde co vidi, ale hlidka reaguje na jeho stopu, takze nema tolik casu na reakci - zase dochazim k zaveru, ze je hlidka nebezpecnejsi. Ale zase to co tu padlo o upozornovani okoli je druha strana mince. Jako se vsim - kazda varianta ma svoje pro a proti.
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod spoofan » 17 črc 2014, 08:02

radep píše:tak je to už na normálním pátrání PČR, které nikoho neohrozí... Přece jen je myslím zcela triviální zeptat se sousedů kdo "má to auto bez střechy".

Ujedu policajtum, zaparkuju mezi blokama (samozrejme ne pred svym barakem), zamknu auto, odejdu. Prijdu domu a druhy den rano nahlasim kradez auta, protoze mi auto neparkuje pred barakem :shock: A to bych chtel videt, jak by v tomhle pripade PCR dokazovala, ze jsem to auto ridil...
Díly na MX-5 NA/NB

spoofan

Příspěvekod jessthedog » 17 črc 2014, 16:02

spoofan: Zase bych to nepřeháněl a nedělal z českých policistů úplné blbečky :lol:

Jedna věc je, že ujedeš a nikomu nic neudělaš - vypadneš z prioritních případů. Pokud ale začneš lidi trollit tím, že budeš takhle urážet jejich inteligenci, věřím, že někdo (jenom z vlastního hecu) věnuje těch 20 minut a najde si tvoji fotku z jakékoli kamery z toho dne při/před honičkou a budeš z toho mít ještě větší průser. Navíc takhle do toho taháš svoji rodinu a kamarády, které nutíš pro tebe lhát, aby ti dali teda alibi na ten den a čas. Není to úplně tak jednoduché jako vysednout z auta a jít domů.
2002 NBFL 1.6 - černá. Potkáme se buď na Slovácku, na západním konci Prahy nebo někde mezi.
jessthedog

Příspěvekod spoofan » 17 črc 2014, 22:27

Kdyz me ted vyfoti kamera na merenem useku a nezastavi me a budu tvrdit, ze to nejsem ja, tak to proste ja nejsem. Fotky nejsou dostatecne kvalitni a uz vubec ne z kamer, ktere jsou na krizovatkach. Navic fotka/video nestaci jako dukazni material u soudu, teda pokud se neco nezmenilo.
Díly na MX-5 NA/NB

spoofan

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...