Souhlasím s tím, že na toto jsou 2 názory a ani jeden není 100 procentně správný. Neznám okolnosti, takže nechci hodnotit (jen v tom článku je napsáno, že policajti za ním vyrazili, protože se jim nezdál styl jeho jízdy - což může znamenat ledacos - nutně ale nemusel ze začátku jet rychle, takže MOŽNÁ do doby než ho začali honit nikoho neohrožoval...ale to nevím).
Taky neschvaluju jeho chování - jen proto, že "nechtěl přijít o papíry" se honit s PČR po městě je na pěst...
Ale zase ta honička - je to zbytečně vyhrocený a místo jednoho auta se najednou provozem pohybují obrovskou rychlostí 2. Podle mě by měli PČR víc využívat toho, že je jich víc, mají vysílačky...atd. (ale nejsem odborník na tyto věci - berte prosím jen jako názor řadového občana) - na druhou stranu taková spolupráce asi něco stojí, takže....
Jen jsem si u toho vzpomněl na toto (
http://fox13now.com/2014/05/31/video-ca ... -children/) - nemůžu najít ten původní článek, ale psali tam, že když ten "zločinec" (14 letý fracek, který ukradl dědečkovi klíčky) vjel do oblasti, kde byli lidé, tak jej policie přestala honit, aby jej neprovokovala k nebezpečné jízdě. Proto jej o vlastní vůli srazil borec s Pick-upem...
Právě mi to připomíná to "honění" na D1 (taky fracek, který ukradl tatíkovi klíčky) - rozdíl je v tom, že ten "náš" je po smrti a civilisté dělali zeď nedobrovolně...
Prostě to jde i jinak...
No nic - nechci tu rozdmýchávat hádky, jen mě to nějak naštvalo...