Různé

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Různé

Příspěvekod Sedrik » 15 črc 2014, 13:10

článek jsem nečetl - jen jsem proklikal to video.
Nesnáším "honění" PaCHem, takže se vždycky rád podívám, kolik "klidu a míru" vnesli do provozu touto reprodukcí Pohádek o Simírovi...

Od doby, co udělali na D1 z občanů živou hradbu proti unikajícímu teenagerovi (který pak pravděpodobně hlavně na následky honění zemřel), Policajtům nevěřím. Naštěstí s nimi přicházím do styku minimálně...

PS: sankce za způsobenou dopravní nehodu mi v případě, kdy je pachatel jediným účastníkem nehody, přijde jako největší prasárna, jakou kdy vymysleli - prostě se vymeleš a ještě dostaneš pokutu (obvzláště pikantní je to v případě, kdy ani neuděláš nic špatně (náledí, zvíře...). Prostě hnus
Lost but not forgotten: MaX NBFL 1.8l LSD Silver Blues
BMW E90 325xi Japanrot
Sedrik

Příspěvekod radep » 15 črc 2014, 13:32

Sedrik: Přesně! PČR si takhle hraje na kovboje... Místo toho, aby ujíždějící auto sledovali z povzdálí a spolu s jinými hlídkami si na něho někde počkali, tak je akorát provokují a nutí zvyšovat rychlost. Zbytečně zvyšují riziko havárie a ohrožují lidi... A o D1 ani nemluvě... za to měl někdo z PČR příjít o místo... Mají i jiné zastavovací prostředky, než lidskou hradbu z občanů...
NB 1.8, 1999, LSD, brdzy: Hawk HP+, EBC UPS, BF307+, Motor: komplet GO (YCP písty, Hastings kroužky)
radep

Příspěvekod Mike » 15 črc 2014, 14:12

Tu zhovadilost nevymyslela policie, ale zákonodárci. V praxi to je uplatňovaný vcelku málo, právě kvůli benevolenci pčr
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod Sedrik » 15 črc 2014, 14:55

Je mi jasný, že PČR se chová jen tak, jak jim zákony umožní (aspoň většinou :)) a je pravda, že se to stává málo - ale stává se to a mě to vždycky vytočí.

Každopádně škoda mazdy....
Lost but not forgotten: MaX NBFL 1.8l LSD Silver Blues
BMW E90 325xi Japanrot
Sedrik

Příspěvekod spoofan » 15 črc 2014, 15:26

O tomhle se budou porad vest spory...protoze jsou v podstate 2 moznosti, jak muze takova situace v nejhorsim pripade skoncit:
1) PCR za nim pojede stihaci akci ala Kobra 11 a on nekoho pri ujizdeni srazi a zabije
2) PCR se na nej vybodne a on nekoho sejme, protoze pojede stejne dal jako blazen

V obou pripadech lidi budou nadavat na policajty - protoze bud zakrocili a bylo to spatne, nebo nezakrocili a bylo to taky spatne...

Dle meho, policie za nim jet musi, protoze jinak by davala jasny signal - jezdete si jak chcete, my vas nechame na pokoji. Delat ale zataras jako na D1...
Díly na MX-5 NA/NB

I am not into fake things - including boobs and wheels.
1.8 NA BRG + jedna lady + brap
spoofan

Příspěvekod Mike » 15 črc 2014, 15:43

spoofan: přesně.
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
Obrázek
Mike

Příspěvekod radep » 15 črc 2014, 15:54

Ne... za
3. PČR bude spolupracovat s ostatními hlídkami PČR, s kamerovým systémem a vrtulníkem - všech těchto věcí jsou schopni. A nebudou se na vlastní pěst prohánět 180km/h skrze město (kolik ta Miata určitě nejela, to mi neříkejte že zvládne ve městě zrychlit na 180-200 jak jsem někde slyšel).
Člověk v tom autě je určitě daleko více vystresovanej, když se za ním žene nějaký houkající blázen... než když před ním čeká zastavovací prhu od jiné hlídky... Stejně, kam by jim ujel? Kamerový systém je schopen ho sledovat automaticky, to je hračka v dnešní době.
NB 1.8, 1999, LSD, brdzy: Hawk HP+, EBC UPS, BF307+, Motor: komplet GO (YCP písty, Hastings kroužky)
radep

Příspěvekod Mike » 15 črc 2014, 16:01

Když voni ty vrtulníky, hlídky a kamery nejsou všude...zaplať panbů za to.
No nic...tohle je něco čemu nerozumim, tak na tohle téma končim:)
Obrázek
Mike

Příspěvekod spoofan » 15 črc 2014, 16:06

Sledovani kamerovym systemem je sice pekne, ale jsi si jist, ze ve tme kamera zabere zretelne oblicej ridice? Pokud jen SPZ, tak kdyby ujel, je v klidu. Ja to neridil, to nekdo jiny...asi mi ukradli auto a ja si toho nevsiml, protoze...
Pokud ho nechyti v aute, tak proti nemu nemaji nic. Navic staci vyjet z centra (v tomto pripade Brna) a rekl bych, ze moc kamer tam uz nebude.
Díly na MX-5 NA/NB

I am not into fake things - including boobs and wheels.
1.8 NA BRG + jedna lady + brap
spoofan

Příspěvekod AndrewG » 15 črc 2014, 17:44

no u nas na slovensku je to uz tak, ze ak ti aj auto ukradnu a nameraju zlodeja v nom pokuta pride tebe... si si sam zodpovedny za svoje auto
AndrewG

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...