Majdalénka [NA]

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Majdalénka [NA]

Příspěvekod seatik » 12 črc 2014, 22:06

Nezkoušel si je před povolením prostříkat např. sprejem na uvolnění šroubů?
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Obrázky: 1

Příspěvekod AndrewG » 12 črc 2014, 22:14

treba povolovat a tlacit proti skrutke co najsilnejsie, tak mi vzdy islo povolit vsetko inak nepovolitelne, ale to asi nebude ziadna novinka :-D
AndrewG

Příspěvekod MAXsport » 13 črc 2014, 06:58

nech to takhle, because racecar 8-) :D
MAXsportpneu.cz závodní pneumatiky s homologací na silnice
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod kousmen » 13 črc 2014, 10:33

Tyhle tahy jsem na ně zkoušel. Asi příště ještě kleknu a poprosím je, aby šly bez odmlouvání ven. :D A jízda bez blatníků mě docela láká, to neříkej dvakrát. :lol:
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod PavelS » 21 črc 2014, 08:12

Paráda :-)
Mě se moc těchhle šroubů neutrhlo, ale jak píše seatik-prolejt zlutym wd a nechat chvili pracovat, mažeš ty šrouby když je vracíš na auto?
PavelS

Příspěvekod kousmen » 25 črc 2014, 21:29

Jo jo, šrouby mažu vazelínou Rembrandt, WDčko používám, ale asi ty šrouby stárnou nebo co...
Jináč samo v hokně furt jedu přesčasy, abych měl příští měsíc na benzín a mohl navštívit co nejvíc lidí, který jsem chtěl poznat, ale stejně se to v mým případě projeví jenom tak o dvě tyčky :? takže budu pečlivě vybírat. :lol: Dneska jsem po těch dlouhých směnách naopak vzal dvě hoďky volna a do devíti jsem ležel pod autem. No čepy už tam teda jsou. Aby to nefungovalo až tak dobře, tak jsem ještě o cenťák snížil, omotal bypass hadici od topení tou teplo izolující fólií, vrznul světla o něco níž abych v noci neviděl jenom koruny stromů (na prcání se s lankovým ovládáním nálada ještě nepřišla :roll: ), nandal jsem zpět blatníky samozřejmě na míň šroubů, kvůli odlehčení, dolil olej do diffu a přidal Liqui Moly Stop ztrátám převodového oleje a kdo ví co ještě. No jsem kaput, ale když jsem z garáže odcházel, tak jsem měl docela blaženej pocit a myslím, že se mi bude dobře spát. Brzdy jsou taky odvzdušněný, ale dělal jsem to sám, tak to možná nebude úplně ono a budu muset někoho otravovat, což dělám nerad.
Zatím je teda pořád špindíra, ale pokud se nic nevyvrbí, tak už nastal čas na očistu, ať jí to zase sluší. Během víkendu snad budou fotky, kde už bude zase krásná...
Obrázek
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod widar » 26 črc 2014, 15:26

Paráda :D
'98 MX-5 NB, 1.6, 81 kW, Lava orange mica (Mazdaspeed color), Nardi wheel, Bilstein
Obrázek
widar

Obrázky: 8

Příspěvekod kousmen » 25 zář 2014, 19:13

Tak moje Majdí kráčí směle dál. Nedávno jsme úspěšně zdolali Poděbrady a Tak Trochu jiný sraz. Fotky už proběhli na fóru http://forum.mx-5.biz/viewtopic.php?f=3&t=2661&start=90 , takže tady jenom jedana vegetační.
Obrázek

Ale jdu sem postnout jednu fotku, kterou jsem cvaknul před chvílí. David a Goliáš. :D
Obrázek
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod AndrewG » 25 zář 2014, 19:30

parada ! velmi sa mi paci, co sa tyka tych pasov, su pouzitelne ? na takata stranke alebo speedhunters som cital ze taketo pouzitie nie je velmi bezpecne a pri naraze by mohli sklznut... ta krasna je ale fakt krasna :-P
AndrewG

Příspěvekod kousmen » 25 zář 2014, 19:39

Že by se někde psalo o tom, že by pásy Willans byly špatný, to mi přijde hodně nepravděpodobný. Jsou použitelný a rozhodně se nebojím kotrmelce, na rozdíl od dob, kdy jsem měl původní tříbody. Nevím, jak by se mohlo stát, že se ze "závodních" pásů dá vypadnout. To by je určitě FIA necertifikovala...
Já k ním akorát potřebuju sehnat sedačky, ale i takhle se v nich cítím jako přibitej. Díky nim ani nelítám v sedačce, která nemá boční vedení. ;)
Komplimenty jí vyřídím, bude ráda.
Invisible Ride
kousmen

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora