První jarní sraz a oslava 25. narozenin MX-5

Plánované srazy, výlety a sportovních akce ...
Pravidla fóra
Máte chuť se o víkendu sejít? Jeli byste na otočku do Alp? Napište to sem, třeba se někdo přidá :-)

Re: První jarní sraz a oslava 25. narozenin MX-5

Příspěvekod Pochtli » 12 kvě 2014, 22:16

Já si zas myslel, že se ozveš ty, datum jsem nahlásil.. Tak někdy příště :)
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000)
Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005)
Suzuki Swift 1.3 (1999)
Pochtli

Obrázky: 3

Příspěvekod buteo » 13 kvě 2014, 07:38

MaFi píše:Přátelé, jde do tuhého.
Do srazu už nám zbývá pouze týden a tak je potřeba postarat se trochu o organizaci.
Vy všichni: LordJames, MXfanda, IvanGS, jardaj., Andre_fux, martin_71, spooon, cafe-racer, TOM, Oliff, cavan, Henges, PeterS, drzko, Pochtli, jarekf, jste projevili zájem se srazu zúčastnit. Prosíme Vás tedy o Vaše závazné potvrzení zda přijedete, kdy přijedete a jestli se zdržíte po celý sraz, nebo to v sobotu večer zabalíte. Jde o to, že je potřeba objednat pivko a zarezervovat restauračku, a k tomu je potřeba znát alespoň přibližný počet účastníků. Pavel260 se již z účasti na srazu omluvil a zbytek prosíme o vyjádření nejpozději do pondělního večera. ;)

Tak, vážení, sraz je za 4 dny a je čas udělat malou rekapitulaci přihlášených.
Ačkoliv předpověď počasí je nevalná a dá se počítat s tím, že některé z Vás odradí, vypadá to stále na hojnou účast.

Sobotní vyjížďky jarní Vysočinou by se měli podle vlastního vyjádření zúčastnit:
IvanGS(+1), Pochtli(+1), MXfanda(+1), drzko(+cavan), Andre_fux, LordJames(+1), PeterS, Tom(+1), oliff(+1), cafe-racer, jarekf, martin_71, uib, spoon, widar(+MaFi), buteo
Takže v ideálním případě 16 aut, přičemž Tom, jarekf a martin_71 podmínili svou účast slušným počasím a spoon se přidá po trase. Zatím se nevyjádřil domácí jardaj(+1?).

Na oběd na Milovech by to znamenalo ca.20 až 25 lidí - ještěže jsme zarezervovali salonek.

Večerního sobotního posezení u ohně s buřty a pivem by se podle přihlášek zůčastnili:
IvanGS(+1), MXfanda(+1), drzko, cavan, LordJames(+1), PeterS, oliff(+1), cafe-racer, spoon, widar, MaFi, buteo
To znamená asi 15 lidí.
IvanGS přiveze buřty. Chleba, hořčici, pivo a nealko zajistím já.
Pro případ hodně špatného počasí bude pro posezení k dispozici "mokrá" varianta.

Přenocovat mají v úmyslu:
IvanGS(+1) - penzion, už od pátku, LordJames(+1) - karavan,
PeterS, oliff, spoon, widar+MaFi, buteo

(Pokud jsem něčí vyjádření nepochopil správně, omlouvám se.)

Ve čtvrtek večer tady najdete poslední organizační informace, včetně čerstvé předpovědi počasí.
Případné změny Vašich plánů sem můžete hlásit průběžně.
Zatím to sice nevypadá nic moc, ale věříme, že se nenecháte odradit a přijedete se setkat s lidmi stejného postižení! Těšíme se na Vás!!!

Jménem pořadatelů
buteo
buteo

Příspěvekod mastercs999 » 13 kvě 2014, 07:39

Tak to vypadá, že bych se mohl ukázat poprvé mezi MX5 fanatiky :) Rád bych se zúčastnil i části večerního programu, ale nemusí se se mnou počítat. Pivku zas tak neholduju :D
mastercs999

Příspěvekod LordJames » 13 kvě 2014, 08:05

Hlasim, ze ja s pritelkyni dorazime nakonec az v sobotu rano, prespavat budeme.
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod drzko » 13 kvě 2014, 08:12

Ja trochu vylepším počty ;)
Prídem s priateľkou na svojom aute a Cavan príde tiež na svojom, ak teda nebude vyložene hnusne..
Prespávať nebudeme, na buřty by som sa na chvíľu zastavil.
1.8 NBFL
drzko

Příspěvekod IvanGS » 13 kvě 2014, 10:03

- Počasí nepočasí, v Mazdě se střechou, i když hadrovou, to snad nehraje roli, na motorce vozíme nepromoky, prostě se jede a nakonec je nálada stejně skvělá jako když je hezky :)
- ještě by pár aut mohlo přijet, aspoň na společné foto - je 25. výročí, hodilo by se 25 aut!!!
- díky za rekapitulaci, i kvůli počtu buřtů
Nejkrásnější NBFL na světě!
IvanGS

Příspěvekod buteo » 13 kvě 2014, 10:54

Tak tomu říkám pozitivní přístup, Ivane!
Kdyby z Vás ostatních snad někdo zapochyboval, vemte si z Ivana příklad! Holt stará škola ...... ;)
buteo

Příspěvekod Pochtli » 13 kvě 2014, 11:55

Jen poopravím - nakonec pojedu v sobotu jen já, pravděpodobně s Andre-Fuxem, pokud nepojede, tak dojedu konfekcí nebo vlakem a snad se u někoho najde místečko. Pak bych asi na hoďku dvě poseděl u buřtíků a pak odfrčel směr Brno.
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000)
Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005)
Suzuki Swift 1.3 (1999)
Pochtli

Obrázky: 3

Příspěvekod IvanGS » 13 kvě 2014, 12:05

Buteo - já Ti dám starou školu... :D . Ale mám na motorce přes 200 tisíc kilometrů a kdybych nejezdil kvůli počasí, nemohl bych si říkat mototurista. Jasně že je lepší když je hezky, jasně že choulit se v pláštěnce u ohně není ono, ale i na tyhle akce se vzpomíná v dobrém. Předloni jsem byl 14 dnů v Pobaltí, 2 dny nepršelo vůbec, 2 dny od rána do večera a zbytek přeháňky, třeba 4x denně jsme zastavovali, oblékali a svlékali nepromoky, navíc jízda na motorce v dešti je všechno, jen ne zábavná, zvlášť když mi na tandemu spokojeně pochrupuje dcera, za kterou nesu odpovědnost. To samé Alpy, na jednom kopci leje, na druhém je hezky. A to nemluvím o Rumunsku, kde jsme několikrát my i motorky připomínali koule bláta. A přesto to byly skvělé akce a kdyby mi nějaký skřítek nabídnul, že mi vždycky předem řekne, jaké bude počasí abych se mohl rozhodnout jestli jet nebo ne, pošlu ho do háje.
Takže za mne není třeba používat pojmy "počasí" a "MX-5" v jedné větě... :D
Omlouvám se za OT.
Nejkrásnější NBFL na světě!
IvanGS

Příspěvekod cafe-racer » 13 kvě 2014, 12:06

Budu vyrážet kolem 8h z Hradce Králové přes Nové Město na Moravě. Když byste jel někdo podobnou trasu, tak se ozvěte buď tady nebo na tel. 603 984 916.

V případě extrémní nepřízně počasí bych start odložil a dorazil až přímo do restaurace na oběd.

Martin
NC 2.0 '06 kabriolet
cafe-racer

Obrázky: 1

PředchozíDalší

Zpět na Akce, srazy, víkendy, výlety ...