Po diskusi v chatu zakládám vlákno, kde můžeme zmínit obchody, místa nebo třeba konkrétní osoby se kterýma jsme měli špatnou zkušenost, aby nepodlehli i další. Můžeme sem stáhnout z různých diskusních fór seznamy, kde už lidi pár špatných zkušeností vypsali.
Nechce se mi teď znova čeřit vody, ale musím zmínit
autoservis Koníček http://www.autoserviskonicek.cz/kontakt/Mnozí vědí oč jde a nejsem jediným poškozeným od tohoto člověka. Když vynechám problémy kvůli baterii, který jsem si z velké části způsobil sám, tak mě připravil snad jenom o deset tisíc, několik měsíců času a o nervy absolutně. Odvedená práce, kterou jsem zaplatil a nepočítám ji k újmě se ale projevuje dodnes a pokaždý když jsem se podíval na něco, co dělal on, tak došlo ke zjištění, že je to udělaný tak prasácky, jak to jen jde. Některé z jeho úprav mě mohly v extrémním případě stát třeba život. Teď už mi zbývá po něm jenom udělat nový držáky výfuku, který mi přijdou jako úplnej výsměch co se týče zpracování a použitýho materiálu i samotnýho tvaru/umístění, po nějaké době opětovný vyvaření a snad už je to v cajku. Jinej zdejší člen s ním měl ještě daleko větší problémy a ztráty daleko v desetitisících.
A za tu dobu, co nakupuju na ebay, jsem měl problém zatím jen s obchodníkem
tuners-garage http://www.ebay.co.uk/usr/tuners-garageTam jsem jenom objednal NRG úzkou nábu s cestou za dva tisíce. Po delší odmlce, kdy jsem nic neobdržel, jal jsem se sepsat mail. Při třetím mailu odepisoval, že zásilku přeposílá. Nějakou dobu jsem vyčkal a zase mu napsal, že problém neustává. To ale už bylo po všech lhůtách k ochraně kupujícího jak na ebay, tak na paypal a ani nejde na ebay uživatele po této lhůtě hodnotit. Z toho plyne, že ani já a další poškození mu nemůžou dát mínusový body a zůstávají tak jenom reakce spokojených zákazníků. Od té doby proběhl další mail ode mě, kdy mi obratem přišlo, že mail je zrušen. Dál jsem mu psal ve zprávách na ebay, kde už taky nekomunikuje.
Jinou špatnou zkušenost, která by zde stála za zmínku nemám. Můžete pokračovat...