George píše:otatoy: ten ocelovej kufr neni dvakrát lehkej... dá se na něm ušetřit cca 3-4 kg myslim a cenově to neni zas tak špatný, viz nabídka ADiXe v jinym vláknu. Timhle přístupem, že kvuli 2kg nemá cenu nic dělat to auto neodlehčíš vůbec. Já mám interiér komplet nastrojenej (resp. měl jsem, když jsem to vážil) a mám dole víc jak víc jak 100kg
IvanGS píše:skhaluz - nejde o peníze, za auto samotné jsem dal 2x víc penz než většina ostatních jen kvůli nájezdu a stavu nového auta ale právě proto a taky protože předchozím majitelem byl známý zpěvák, ho chci zachovat v původním stavu, jen zkusit, jestli by tyhle vratné drobnosti trochu neprospěly výkonu, o lehkých kolech vím, rozhoduji mezi OZ Ultraleggera a Alleggerita, ale o tom píšu v jiném vláknu. Vím, že lidé do takových drobností investují a ptám se, jestli opravdu pomohou. Třeba s katalyzátorem a KN mám na několika motocyklech BMW zkušenost, že lépe táhnou odspodu ale vršek malinko ztratil, u té motorky to vítám, u Mazdy nevím... Pokud je to jen o dobrém pocitu, vykašlu se na to.
Vavris píše:otatoy: bez čidla klepání je 100 oktan jen vyhazování peněz. Možná sem tam vzít 2 nádrže na pročištění, ale jinak jsem jezdil furt na 95 z globusu a jak holka pelášila
Otatoy píše:George píše:otatoy: ten ocelovej kufr neni dvakrát lehkej... dá se na něm ušetřit cca 3-4 kg myslim a cenově to neni zas tak špatný, viz nabídka ADiXe v jinym vláknu. Timhle přístupem, že kvuli 2kg nemá cenu nic dělat to auto neodlehčíš vůbec. Já mám interiér komplet nastrojenej (resp. měl jsem, když jsem to vážil) a mám dole víc jak víc jak 100kg
Wow 100kg?! Tak to bych nečekal ani ve snu! To musí bejt rozhodně znát.. Tak já už teda mlčim
Docela by mě zajímalo co všechno si vyházel.. Moje NB mám i jako daily, navíc s ní nejezdím sám, takže interiér rubat nebudu..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků