ADix píše:Středící kroužek není třeba k vyzkoušení...já jezdím 2 roky bez nich.
ADix píše:Uvidíš že budeš překvapenej já vždy když mazdu hodím na zimni 14 plechy, tak první zatáčka vždycky s velkým úsměvem dveřma na před...to auto s tím je o 1000% zábavnější než s těma velkýma kolama z koňskýho povozu co jsou na tý první fotce
noose píše:ADix píše:Středící kroužek není třeba k vyzkoušení...já jezdím 2 roky bez nich.
tak supr, vyzkousim ty plechace z Punta, pro predstavu to bude stacit.
ZIZU píše:noose píše:ADix píše:Středící kroužek není třeba k vyzkoušení...já jezdím 2 roky bez nich.
tak supr, vyzkousim ty plechace z Punta, pro predstavu to bude stacit.
rad bych se pletl, ale skoro urcite budou na tom puntu 4x98.
Winie píše:BBS nejsou vesmes moc problem, ale u dvoudilnejch se nevejdes do rozpoctu a jednodilny nejsou s vahou taky zadnej zazrak. Minilite, nebo stylove neco podobnyho se sehnat taky da. Renault montoval na megana podobny kola v R15, ale jak to maj s vahou ty, tak to netusim. Nejlepsi asi bude hlidat si stranku http://www.shatsu.cz/aukcedne/ a kdyztak kontaktovat george tady z fora a on ti je objedná. K cene je nutny si pripocitat jeste dopravu, poplatky a clo. Ale realne se tam daj sehnat kola i kolem 12-14tisic za kvalitni kola. Kdybych na neco narazil pri bloumani inzeratama v cr, tak ti to sem hodim.
Z vlastni zkusenosti muzu rict, ze kola jsou u miaty opravdu hodne dulezita vec. Zkoušel jsem všechno možný, at uz rozmerove, nebo i ET. U miaty je nejdulezitejsi nizka vaha kola, hned za tim nasleduje kombinace sirky a ET. Na miatu muzes dat jak válce, tak kola s temer negativnim ET, ale oboje silne ovlivni jizdni vlastnosti. Takze ET se drzet kolem serie (7x15 ET35 pro patnactky) a sirka maximalne 7,5 palce. Kdybych dnes kola měnil, tak se pokusim sehnat 6,5x15 ET35 a na to obout 195/50. Samozrejme pisu o kolech ktery jsou nejvhodnejsi co se tyka jizdnich vlastnosti.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 299 návštevníků