Ono už to nešlo vydržet, absťák je hrozná věc stačila jedna 100km projížďka a je zas dobře Výfuky - řekl bych, že je zvuk o něco lepší, než byl, ale to je můj pocit.
No Milošu,ty mě fakt štveš ! Zase (pokolikátý už?) musím litovat,že jsem před touto nezimou strčil značky od všech hraček do depozitu! Kdo to ale sakra mohl tušit,že budou silnice furt suchý a bez soli? Hned zítra jdu do garáže, dobiju baterku a aspoň si nastartuju - asi ten bavorskej šestiválec! Absťák je fakt hrozná věc ...
Miloši dobrýýýýýýýýýýýýý !!! Jinak už se těším jak za 6 týdnů vyrazí naše železné jádro na občasné víkendové vyjížďky. Jindro už je nejvyšší čas začít dělat na tom Tvém výfuku. To nebude jen parádní zvuk, ale budou i vohně lítat. Stavoval jsem se za Tebou asi 3x a nebyl jsi doma. Miloši a Tebe zdravím a jsem rád že už jsi fit !!!! Já teď lítám v litrovým Polu, RS je pod plachtou a MX čeká v garáži na sezonu.
jardaj. píše:Jinak už se těším jak za 6 týdnů vyrazí naše železné jádro na občasné víkendové vyjížďky.
Za šest týdnů bude sněhu po krk.... Celou zimu sníh přivolávám, aby to nedopadlo jak loni, ale bojím se, že to bude stejně Ale taky mě mrzí, že jsem letos vůbec přezouval na zimní...
Lost but not forgotten: MaX NBFL 1.8l LSD Silver Blues BMW E90 325xi Japanrot