spooon píše:Německo odmítám, protože se to téměř nevyplatí, když si spočtu, že náklady navíc oproti koupi v Česku jsou dejme tomu 10-15 tisíc (záleží odkaď z Německa by byla) plus minimálně den pryč, musím se zharmonizovat s kámošem co umí německy a plus další oplejtačky kolem toho(převozky a nebo někde vyjednat podval, nastudovat, co všechno si musím zajistit/zaplatit/vyjednat...) je to na mě dost složitý.
Jinak cenou bych se rád vešel do 120, max 130, ale to už jen v případě, že to bude extra dobrej kousek.
Je pravda, že teď nad tím hodně uvažuju, jestli 6 kvalt nutně potřebuju
Ale prostě sem ho chtěl, je to moje první fakt sportovní auto, tak sem chtěl tu nejlepší možnou konfiguraci, a tak nějak automaticky sem předpokládal, že 6 je lepší jak 5.
Vavris: a co zbůsobilo tvoje prozření?
ZIZU: a osobně si myslíš, že je 6 lepší než 5 kvalt? Neřeš jestli má cenu podle toho vybírat auto, ale jestli je lepší
osobne myslim, ze je 6ti kvalt lepsi, ale ta 6ka je stejne pomerne kratka...6ti kvalt jsem kupoval proto, ze jsem chtel to nejlepsi, dneska bych koukal taky po 6ti kvaltu, ale uz by to pro me nebylo tak rozhodujici. Dalsi veci je to, na co chces auto vyuzivat, pokud se chces honit po okrskach, okruzich a davat mazdicce trosku napit, tak ti ta 6ka zaroste mechem
pokud chces cestovat, delat si hezky nedele tak ji asi uvitas, ale jeste jednou durazne rikam, ze bych v tom takovej rozdil nevidel
v nemecku urcite najdes to co hledas za stejny penize. 5ti kvaltu je tam spoustu a 6ti kvalt se taky sem tam objevi. ja ted jen rychle nasel
http://www.autoscout24.de/Details.aspx? ... 00&asrc=st to vyjde i z dovozem na nejakejch 140.000 ale je to to nejlepsi co se nabizelo vcetne klimatizace, tu ti tady vetsina lidi kvuli vaze bude rozmlouvat, ale pokud chces cestovat, tak za ni budes jeste rad (vlastni zkusenost), ma to hardtop a 2xkola, hardtop prodas minimalne za 10k, kola treba za 5k, takze si na tech pozadovanejch 125000,- je to tvoje volba, ale ja osobne bych auto z cr kupoval jen vyjimecne, treba po sobe
nebo po jinych mistnich clenech, clenech mx5 klubu atd...