Různé

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Různé

Příspěvekod Henges » 21 led 2014, 22:30

Zalezi jak to beres. Já jsem za to rad ze se menší pravděpodobnost ze potkam někoho v protisměru se splasenym autem :-D

Z HTC
Henges

Obrázky: 5

Příspěvekod Henges » 21 led 2014, 22:31

Jde hlavně o to jak psal Vavris ze to jde vypnout :)

Z HTC
Henges

Příspěvekod kousmen » 22 led 2014, 07:30

Určitě je to v současné situaci dobrý, proti tomu nic nemám. Jenom bych byl radši, kdyby se učili líp řídit řidiči než elektronika. Nemehlo to do tebe stejně našije i se všema aisitentama...
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod PavelS » 22 led 2014, 10:10

Obavam se, ze to je jako kdybys chtel vsechny lidi naucit japonsky... :-)
PavelS

Příspěvekod kousmen » 22 led 2014, 11:38

No právě. Jenom píšu, že by se mi líbilo, kdyby bylo všechno jinak a vím, že to možný není. Ale až jednou přijde ta doba, kdy všechno elektronický vyřadí z provozu nějaký vesmírný síly, tak uvidíš v jaké budeme výhodě. :lol: Stejný je to se vším. Tolik lidí ani netuší, co by dokázali při troše snahy... Stačí když někoho vytáhneš do skal. Skoro každej koukne a řekne, tak to nevylezu ani za boha. Přestože by to vylezl při troše píle i bez jištění. :) Lidi jsou prostě lemry líný a soustředí se často na záležitosti zdánlivě pomáhající, který jim zabrání v dalším vývinu... Ale stěžovat si nemůžu. Kdyby byli všichni podle mýho gusta, tak bych se cítil daleko víc méněcennej. :D
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod spoofan » 22 led 2014, 11:41

Clovek je proste od prirody line prase :D
Diky tomu mame v cem vozit nase prd*le :lol:
Díly na MX-5 NA/NB

I am not into fake things - including boobs and wheels.
1.8 NA BRG + jedna lady + brap
spoofan

Příspěvekod Henges » 22 led 2014, 13:10

Tady nemusí jit ale o lenost,ale o to, ze nekdo to řízení prostě v sobě nemá. Může jezdit aby se vyjezdil,ale stejnak při nějaké situaci se splasi.

Z HTC
Henges

Příspěvekod Vavris » 22 led 2014, 13:24

Člověk co v sobě nemá řízení by neměl řídit... Nicméně jinak souhlas, pro 95% lidí je auto jen prostředek dopravy a proto se jim nedivím, že vyžadují auta, která jsou více user friendly a dělají z nich víc pasažéry.
A jestli někdy vesmírná síla vyřadí všechno elektrické, tak jsme všichni v prdeli jak baťa s dřevákama a pouze ti šťastnější přežijou :lol:
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod kousmen » 22 led 2014, 13:37

To máte určitě pravdu. Řešili jsme to ve spojitosti s tou Mazdou, která dělá auta víc ovladatelný a tím se bohužel zbaví těch devadesátipěti procent řidičů. :D
A za sebe můžu říct, že bych si v životě poradil i bez elektriky. To už znám z garáže. :lol:
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod spoofan » 22 led 2014, 13:40

V aute skoro zadnou elektroniku nemam, pokud nepocitam ABS, takze v zime clovek musi jezdit s citem.
Kdyz jsem mel pujcene tatovo auto s automatem, tak jsem se citil uplne zbytecny za tim volantem...akorat jsem tocil doleva, doprava...jinak nastaveny tempomat, kdyz bylo treba, tak zafungovalo ESP...proste nuda. Ale na dlouhe trasy bych rekl, ze je to prijemnejsi.
Díly na MX-5 NA/NB

I am not into fake things - including boobs and wheels.
1.8 NA BRG + jedna lady + brap
spoofan

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...