Šlo by udělat aby byly krásky členů přístupné až po přihlášení? U hodně fór to tak je, tak by to nebylo od věci zavést i zde.
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica „Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
Tak ovšem, že se zaregistrovat může kde kdo .. Jde mi o to, že do krásek to bude obtížnější. Někde to mají dokonce uděláno, tak, že aby ses do členských aut dostal, musíš mít založené info o svém autě.
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica „Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
Hele zrovna teď je to s registrací celkem složitý. Kvůli "robotům" není registrace přístupná, dokud nenapíšeš adminovi- takže musíš prakticky znát nějakého člena, což mi přijde jako dostatečná ochrana. Řešil jsem to před měsícem, jsem tu nový..
NB 1,8i 1999 10th Anniversary (2587/7500) -Mystique- NA 1,6i 1991 US verze, automat -Mia- NA 1,6i 1995
Od nyní jsme tedy na tom Tapatalku http://tapatalk.com/m pod Automotiv pod jménem Mazda MX-5 Fórum Právě jsem to zkoušel na HTCéčku a funguje to. Pouze bez Push, ale to není třeba si myslim, na to si můžete nastavit mailování vybraných témat....
Řídit MX-5 je nejzábavnější činnost z těch, kdy člověk může zůstat oblečenej