Švýcarsko, Francie - Koby + PavelS

Re: Švýcarsko, Francie - Koby + PavelS

Příspěvekod George » 27 čer 2010, 12:39

co s ořezávánim forem? nedávat sem ty fotky tak velký třeba;) a s tou fotkou pavle, nevim co tě na tom mrzí... na objektivu máš kapky, přijde mi, že jsou mazdy rozostřené :P (jenom provokuju :) )
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod dopr » 27 čer 2010, 13:47

zavidim. Myslim, ze jste si to i docela uzili :) Byli jste i na riviere a v kopcich okolo Monte Carla ?
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod Koby » 27 čer 2010, 16:59

Jj :-) Největší zážitek z toho byl pžíjezd z dálnice do San rema a klikatky k moři a pak podeél pořeží do Mentonu a Monte Carla... ;)
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod PavelS » 27 čer 2010, 17:32

George: Fotky uploaduju i kvůli jinejm potřebám na photobucket, jinde to funguje, proto jsme se o tom zmiňovali ;) Ad kvalita fotek - vím, že je nevalná - ale vynahrazujou to subjekty a to že se na každý podílely i dvě příslušnice něžného pohlaví aby dělaly deštník, proto jsou ty fotky prostě nej ;)

Dopr + Koby: A to jsi ještě sjíždět k moři nechtěl! :D ;) San Remo bylo super, pak na riviéře noční pilování v Monte Carlu - já to město úplně zbožňuju, jen doufám, že tam nemaj radary na úsecích okruhu... :twisted: :twisted: Lítali jsme ten okruh kolem půlnoci snad do jedný do rána - hlavně já dělal poměrně rachot asi, ale lidi na chodnících byli v klidu - jsou zvyklý... :D Nej město!
PavelS

Příspěvekod woody » 27 čer 2010, 18:02

No nádhera! Krásný auta, krásný silničky, za tohohle počasí to muselo mít v horách úžasnou atmosféru...
woody

Příspěvekod PavelS » 27 čer 2010, 21:47

No, mělo no - ale radši bych teda trochu míň mraků aby byly vidět ty třítisícovky... :oops: Ale jinak díky! Užili sme si to festovně ;)
PavelS

Příspěvekod ta.blogerka » 27 čer 2010, 23:12

No chlapi co mi to děláte :oops: úplně bych brečela, jak bych tam chtěla taky... :D a ty krávy! 8-)
ta.blogerka

Příspěvekod Alessio » 27 čer 2010, 23:14

Jaký jste měli roadplan? Plánuju tak za měsíc vyrazit s kamarádem směr Le Mans, pak dolu směr Nice, do Monte a pak pres stelvio domu...vyslo to na cca 15 tisíc v benzinu, podle viamichelinu, cca pet nocí...

PS: za pripadne tipy na nocleharny predem dekuji :-)
PPS: kdyby chtel (aspon zatim predbezne) nekdo taky, tak jste vitani ;)
Alessio

Příspěvekod PavelS » 27 čer 2010, 23:35

blogerka: :) Bylo to maximální... Kobymu KP nesedl, ale mě se splnil sen... uzký ukrutně zaklikacený zatáčky s neuvěřitelnou atmosférou...Zůstali jsme ochuzený o kompletní výhled na okolní masivy, ale i tak to bylo fantastický. URČITĚ se tam brzo vrátim(e)...

Alessio: Roadplan byl decentní - původně i Stelvio ale bylo hnusně a na Stelviu sníh - proto jsme po KP jeli na jih - Janov, Monte Carlo atd. Obvolali jsme kolegy v práci, a rozhodli se že si to počasím nenecháme zkazit 8-)

P.S. ubytování bylo v kempech a pod širákem...např ten Murg byl super:

Obrázek

Ale i pod širákem/ve Stáně to šlo - např. tady - umíte si představit tu romantiku probudit se tady? ;)

Obrázek
PavelS

Příspěvekod Koby » 28 čer 2010, 07:57

Klausen se mi líbila ta krajina nahoře a krávy :D Jinak to bylo místama kočičí hlavy nebo díry, nebo pernamentně až na pár kilometrů vlnitý a ty zatáčky se mi taky moc nelíbily :D mám rád 180 stupnový vracáky a tady jich moc nebylo a když byla, tak se nedela jet, protože bych odskákal po hrbolech do udolí :D Ale Stelvio je udajně taky rozbitý takže si asi nemáme co vyčítat.... :D

Allesio: Murg hezkej, ale nejlepší spaní pod širákem bylo na pumpě u Luzernu :D
Free willy2.0
Koby

PředchozíDalší

Zpět na MX-5kou po Evropě