od whisper » 19 lis 2013, 12:41
Neviem, na čo chcete primárne Facebook využívať, ale osobne by som nespravil stránku (page), ale skupinu (group). Ak by to bola skupina, oveľa ľahšie by sa manažovali udalosti (events). Bolo by to podľa mňa aj prehľadnejšie a menej by to ľudí lákalo písať na Facebook veci, ktoré patria na fórum - fotky, pokec... Pokiaľ to naozaj chcete mať hlavne na "užší kontakt" a uľahčenie organizovania ad-hoc akcií, stránka ako je teraz nie je ideálne riešenie.
Nevidím, kto všetko "lajkol" stránku a teda patrí medzi nás, kým pri skupine máte pekne sekcie členovia, udalosti, fotky, súbory (members, events, photos, files) a interakcia je oveľa jednoduchšia. Môžete spolu písať (chat), dávať veci na spoločnú nástenku (wall), spraviť otázku s možnosťami na hlasovanie (poll) a podobne. Všetci majú rovnaké právo tvoriť obsah, kdežto teraz to dokáže len admin stránky a my ostatní si môžeme pískať, dokonca ani nevieme prispievať na hlavnú nástenku (opäť iba admin).
Naposledy upravil
whisper dne 19 lis 2013, 13:11, celkově upraveno 2
Ponúkam celý sortiment produktov SkidNation so zľavou pre členov - napíšte správu.Radosť je moje palivo.