pavel260 - no konecne to tady rekne nekdo normalne
ok uznavam ze ta nedele asi byla uz trosku moc
teda vic nez trosku... a jak rikas Pajo, uz par chvilek typu - to se nemuze stat me a prd ho, stalo se to me (ted mluvim obecne, ne jen o autech) sem uz zazil, takze chapu
Ok jezdim obcas jako by mi do poklopce vlitla vosa, ale vetsinu casu jezdim sporadane a ohleduplne. Na jednu stranu Vam tady nemusim vubec nic rikat a vysvetlovat, protoze je to moje vec, ale jak rikam, nejsem hovado a sem schopnej si o tom normalne pokecat.
petr007 - naprosto souhlasim, vim ze ta nedele tak nevypadala ale taky se ridim podle
"Já se také rád svezu rychleji, ale dost přemýšlím, kde a kdy."dopr - pozor kamarade, ja se tim tady nechlubim ani v nejmensim, mozna sem mladej, ale nejsem vypatlanej blbecek, kerej umi jen slapat na plyn a rozkrikovat do sveta ze ma kabro. Prisla na to rec, kdyz sme komentovali blogy. Abych byl uprimnej, nemam vubec zapotrebi tady cokoli vysvetlovat, obhajovat nebo cokoli hulakat do sveta, prece jenom nazor lidi, ktery neznam mi je hodne volnej
Ted nechci aby to vyznelo hnusne, ale kdyz ste se tak hezky vsichni sesli a pustili si pusy na spacir, tak zase reknu neco ja. A az nekdy dorazite na sraz kde budou urcite zname firmy, tak taky poznate, ze tento styl jezdeni se zatim vi jenom o me, ale nejsem v tom sam, to mi verte
Jestli jeste kdokoli bude mit jakykoli nazor, vyzval bych ho k tomu aby zalozil novy tema, treba "Zpusob jizdy" a budem tam klido o tom kecat na "plny koule" ale tady uz sme ten topic zasrali takovym mnozstvim OT ze Raduna z toho mit radost asi nebude.
Takze bych to ukoncil tim, ze se tesim az bude zase nejakej at uz Prazskej Scuk nebo i vetsi srazek, kde se vsichni uvidime a s tema, s kteryma se zatim neznam, rad poznam vic nez jen pres okynko int. prohlizece
Jezdete opatrne, ale nezapomente - zakony jsou od toho, aby se porusovaly
(tim sem si asi uz definitivne vykopal vlastni hrob co?
)