Pražské zcuky!

Plánované srazy, výlety a sportovních akce ...
Pravidla fóra
Máte chuť se o víkendu sejít? Jeli byste na otočku do Alp? Napište to sem, třeba se někdo přidá :-)

Re: Pražské zcuky!

Příspěvekod woody » 22 čer 2010, 13:25

Dee #4 píše:woody - hele vsechno co rikas beru, ale tak se ke me potom nepridavej a nepredjizdej tim odstavnakem se mnou :lol:

No, právě :oops:... Taky jsem psal, že příště už na to kašlu :). Věř mi nebo ne, ale před 14 dny jsem poprvé za 5 let co mám řidičák přejel dvojitou plnou a v neděli poprvé někoho podjel odstavňákem, ještě bys mě zkazil :P. Jo a co si potom vždycky poslechnu doma... :lol:
woody

Příspěvekod petr007 » 22 čer 2010, 13:33

Dee, na chvíli se zamysli nad tím, jak jezdíš. Auto rozjet zvládne asi každý člen tohoto fora. Ale mysli na to, že na silnici je spousta řidičů, kteří ani nevědí, že auto má zrcátka, špatně vidí ..........atd. Až se ve špatný čas setkáš s někým takovým, tak tě asi to, že jsi přišel o MX5 bude trápit na posledním místě. Já se také rád svezu rychleji, ale dost přemýšlím, kde a kdy.
NB 1,8 vyrobená : 14/12/1998, LSD, SPORT SUSP, stříbrná
NC 1,8. šedá
NC 2,0. bílá
petr007

Obrázky: 1

Příspěvekod riderhenry » 22 čer 2010, 13:37

Ja se nepovazuju za bezpecneho ridice, jelikoz jezdim po okreskach dost rychle a urcite bych diky rychlosti nezvladl nektere situace, ktere bych zvladl, kdybych jel v klidu, byt bych nebyl ve strehu. Kdyz ale tohle rekne nekdo, kdo pred tim klickoval na dalnici a ve vysoke rychlosti podjizdel auta odstavnym pruhem, tak je to vylozene smesne :D Nic proti tobe nemam, ale tyhle praseciny me dost vadi. At si klidne projizdi kdo chce krizovatky po meste smykem, jezdi po dalnici 200 v levem pruhu... je mi to jedno, chapu to, nepovazuju to za vylozene nebezpecne, ale podjizdeni z prava, nebo dokonce odstavnym pruhem... :roll: Navic s MX-5?
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod ta.blogerka » 22 čer 2010, 13:52

woody píše:Jo a co si potom vždycky poslechnu doma... :lol:

lepší doma, než v okýnku od "pane řidiči..." :P :)
ta.blogerka

Příspěvekod dopr » 22 čer 2010, 15:06

puvodne jsem po precteni blogu nechtel reagovat, ale kdyz uz se ozvali i ostatni... Je to prasarna nejvetsiho kalibru milej Dee. Ty si budes myslet, ze je to uplne v pohode jen do doby, kdy ti to do toho odstavneho nekdo posle a ty ve svych 160 km/h budes na maderu. Rychla jizda a totalni hazard jsou dve dost odlisne veci, pricemz ty predvadis tu druhou variantu. A to ze se tim tady jeste svym zpusobem chlubis mi prijde uz uplne ujete a ubohe :shock:
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod Dee #4 » 22 čer 2010, 21:15

George píše:drift a 75km/h ve městě je bezpečný řízení? A nemusíš mi říkat o čem MX5 je, mám jí déle než 2 měsíce ;) ale co, třeba se někdy potkáme na srazu a budem si rozumět

v 1 v noci kdyz nikde nikdo neni tak podle me jo :) taky doufam ze se potkame, a myslim ze si urco budem rozumet, rozumim si se vsema, jen tohle je takovy osemetny tema :D ;)
Obrázek
www.autobeky.cz - Prodej náhradních dílů, servis a úpravy, mytí a detailing
Dee #4

Příspěvekod Pavel260 » 22 čer 2010, 21:27

proste jezdis jako magor :D radim ti nejezdi tak ! pravnici jsou drahy jako svine a nedejboze po prvni nehode kdy nekoho zranis tak si to poneses :arrow:
jako bych te slysel - mele picoviny me se nic stat nemuze ale ono se to stane ve zlomku vteriny :|
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod George » 22 čer 2010, 21:47

někdo pochopí, někdo ne, ale přijde mi jako bych slyšel vizziho
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Dee #4 » 23 čer 2010, 12:11

pavel260 - no konecne to tady rekne nekdo normalne :lol: ok uznavam ze ta nedele asi byla uz trosku moc :roll: teda vic nez trosku... a jak rikas Pajo, uz par chvilek typu - to se nemuze stat me a prd ho, stalo se to me (ted mluvim obecne, ne jen o autech) sem uz zazil, takze chapu ;) Ok jezdim obcas jako by mi do poklopce vlitla vosa, ale vetsinu casu jezdim sporadane a ohleduplne. Na jednu stranu Vam tady nemusim vubec nic rikat a vysvetlovat, protoze je to moje vec, ale jak rikam, nejsem hovado a sem schopnej si o tom normalne pokecat.

petr007 - naprosto souhlasim, vim ze ta nedele tak nevypadala ale taky se ridim podle "Já se také rád svezu rychleji, ale dost přemýšlím, kde a kdy."

dopr - pozor kamarade, ja se tim tady nechlubim ani v nejmensim, mozna sem mladej, ale nejsem vypatlanej blbecek, kerej umi jen slapat na plyn a rozkrikovat do sveta ze ma kabro. Prisla na to rec, kdyz sme komentovali blogy. Abych byl uprimnej, nemam vubec zapotrebi tady cokoli vysvetlovat, obhajovat nebo cokoli hulakat do sveta, prece jenom nazor lidi, ktery neznam mi je hodne volnej ;) Ted nechci aby to vyznelo hnusne, ale kdyz ste se tak hezky vsichni sesli a pustili si pusy na spacir, tak zase reknu neco ja. A az nekdy dorazite na sraz kde budou urcite zname firmy, tak taky poznate, ze tento styl jezdeni se zatim vi jenom o me, ale nejsem v tom sam, to mi verte :)

Jestli jeste kdokoli bude mit jakykoli nazor, vyzval bych ho k tomu aby zalozil novy tema, treba "Zpusob jizdy" a budem tam klido o tom kecat na "plny koule" ale tady uz sme ten topic zasrali takovym mnozstvim OT ze Raduna z toho mit radost asi nebude.

Takze bych to ukoncil tim, ze se tesim az bude zase nejakej at uz Prazskej Scuk nebo i vetsi srazek, kde se vsichni uvidime a s tema, s kteryma se zatim neznam, rad poznam vic nez jen pres okynko int. prohlizece :)

Jezdete opatrne, ale nezapomente - zakony jsou od toho, aby se porusovaly :mrgreen: (tim sem si asi uz definitivne vykopal vlastni hrob co? :lol: )
Obrázek
www.autobeky.cz - Prodej náhradních dílů, servis a úpravy, mytí a detailing
Dee #4

Příspěvekod PavelS » 23 čer 2010, 12:29

Tak nějak bych to ukončil 8-)

Dome, já se v tobě skoro úplně vidim před tak sedmi, pěti lety - ráno na šestou do práce, samej drift a prolítlá zatáčka...Na srazech "nejrychlejší"... Pak na Karlštejně stačilo trochu nasypanýho bordelu v zatáčce a šel jsem dvakrát přes boudu - za každou zkušenost se platí, jen doufám že nikoho nepotká to co mě. Nebudu ale moralizovat, každej jezdíme rychle a stát se může cokoliv, ale mmj odstavný pruhy by měli bejt svatý 8-)

Každopádně sorry že jsme se nezůčastnili zcuku, byli jsme na prodlouženým víkendu "na horách a u moře" :D Fotky budou ASAP :)
PavelS

PředchozíDalší

Zpět na Akce, srazy, víkendy, výlety ...