zase novy clen

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

zase novy clen

Příspěvekod Karlos » 26 říj 2013, 15:14

Ahoj, jsem tu novy a rad bych se zeptal na par veci. Postupne tady procitam co se da a sbiram informace. Asi pred tremi tydny jsem si koupil mxpetku r. 2002. Postupne budu odhalovat nedostatky ktere dozajista bude mit. Prvni vec ktera me vyvedla z miry je ovladani auta v primem smeru. Porad nekam utika. Podle toho co jsem tady vycetl by to mohlo byt nastavenim geometrie. Na dalnici kde je velmi dobry povrch neni problem, ale na silnici ktera je trochu hrbolata nebo jsou na ni vyjete byt jen mirne koleje je to hruza. Psat esemesku za jizdy nebo ladit radio proste nejde :D
Karlos

Re: zase novy clen

Příspěvekod Karlos » 26 říj 2013, 15:16

Jo a omlouvam se za hacky a carky ale pouzivam na vsechno mobi a nechce se mi to vnem furt hledat :mrgreen:
Karlos

Příspěvekod cavan » 26 říj 2013, 17:45

no tak tu geometriu by som ti doporucil dat skontrolovat.. je jedno co mas za auto, pokial ides po beznej okreske a rovno, tak ti auto nesmie brat do ziadneho smeru.. nemas nahodou tak nejaky burany kus? pochval sa co to mas zac.. zaloz si topic v kraskach clenov fora.. ;)
EX - (NBFL 1.8 VVT PHOENIX, HT, S2K seats, GV lip, Vmaxx, cooling plate, frame rails)
IN SERVICES - NBFL 1.6 NEVADA powered by LPG

vyroba frame rails, cooling plate (info po SZ)

www.aliiscolores.com
cavan

Příspěvekod Karlos » 26 říj 2013, 18:12

Podle toho co jsem tady cetl tak by to mohla byt ta sbihavost. Aspon v to doufam ;) Fotky budou jen potrebuju trochu lepsi pocasi :D

Taky jsem zaznamenal unik brzdovky, ale pod autem je sucho takze to bude chtit taky hlubsi pruzkum. Netrpi mx5 na neco konkretniho co se tyka tech brzd? Jen abych mel kde zacit....
Karlos

Příspěvekod seatik » 26 říj 2013, 21:34

Ahoj,gratuluju..k tomu honeni po silnici,jak siroke mas gumy a jaky tlak? Dal bych hned zajel na geometrii a nechal ji nove udelat...pak budeme vymyslet dal:-)
Jo a nahod fotky,vsici netrpelive cekame na další krasku :) at se ti tu libi,je tu prima parta ;)
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Obrázky: 1

Příspěvekod Karlos » 27 říj 2013, 14:43

Diky za privitani! Fotky nasadim ve stredu nebo ve ctvrtek. Zatim muzu prozradit, ze je tmava modra nic zvlastniho na ni neni, ale mam v planu par veci vylepsit nebo zmenit. To vsechno samozrejmne casem. Prvni vec kterou udelam bude volant. Puvodni ctyrramenny se do tohohle auta vubec nehodi. Fotky toho volantu taky pridam ;)

K tem gumam: Jsou tsm asi standard 195/50 R15 takze zadna divocina. Rad bych u toho i zustal. Tlak jsem priznam se bez muceni jeste nekontroloval... Nejak jsem zapomel zminit ze mam volant v pravo jelikoz ziju a pracuju v UK. Jsem tady zatim relativne kratce takze dostat se nekam na jamu nebo si proste poridit garaz zatim nelze. Proste vsechno ma svuj cas :)
Karlos

Zpět na Diskuze o čemkoli...