Pražské zcuky!

Plánované srazy, výlety a sportovních akce ...
Pravidla fóra
Máte chuť se o víkendu sejít? Jeli byste na otočku do Alp? Napište to sem, třeba se někdo přidá :-)

Re: Pražské zcuky!

Příspěvekod Dee #4 » 22 čer 2010, 10:58

"Ďábelskou jízdu táhne Dominik až na spojku, kde podjíždí zahuštěný provoz nedělního odpoledne dvoukilem v odstavňáku. Má to sice pod kontrolou (aspoň to tak působí – docela by mě zajímalo, kde se takhle vyjezdil), ale je to prasárna na entou, a neodpustím si, woody, až přijdeš o papíry..."
:lol: :lol: ale abych trosku smazl ten svuj status pirata silnic, musim rict ze v tom odstavnaku sem nepredjizdel v dvou kilu... jel sem max 160... mozna 180 :mrgreen:
pod kontrolou sem to mel, to mas pravdu, ale neni na tom nic tezkyho ;) nemyslim si ze bych byl nejak extra vyjezdenej jeste, ale je pravda ze s mazdickou sme se rychle szili a je to paradni symbioza ridice a 4-kolovyho milacka :)
jen si jeste dovolim malou poznamku - kabro :arrow: bily zadek :arrow: Dominik :?: moje mx-5 je cerna pokud vim :lol:
Obrázek
www.autobeky.cz - Prodej náhradních dílů, servis a úpravy, mytí a detailing
Dee #4

Příspěvekod George » 22 čer 2010, 11:02

tak alespoň vim na koho se obrátit, až bude někdo pindat, že lidi s mx5 jezděj jak prasata
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Dee #4 » 22 čer 2010, 11:14

George píše:tak alespoň vim na koho se obrátit, až bude někdo pindat, že lidi s mx5 jezděj jak prasata

klido se na me obrat :) mam sportaka bez strechy, sem mladej a uzivam si zivota, nebudu s nim jezdit jako starik ve Filcce ;) a pokud neohrozuju ostatni, tak mi nikdo nemuze rict ani shit 8-)
Obrázek
Dee #4

Příspěvekod Marfil » 22 čer 2010, 11:27

Tak ona ta mx5-ka není jenom sporťák..ale je fakt, že pro ty nejmladší majitele je to docela výzva ;)
Skoro každý si tím prošel, jde jen o to, aby to případné varování, které stoprocentně časem příjde, pokud možno nebolelo.. :| ..ani jednu stranu .
Aktuálně B.E.Z mx5
Marfil

Příspěvekod Dee #4 » 22 čer 2010, 11:34

ja uz mam varovani za sebou, ne teda v mx-5, proto mozna pusobim "vyjezdene" ;) a dve varovani na mokru sem uz zazil z mazdici, nastesti to nebolelo ani me ani miatku
Obrázek
Dee #4

Příspěvekod George » 22 čer 2010, 11:45

Dee #4 píše:...ale na druhou stranu mi vubec nedela problem porusit zakon v situaci, kdy nemuzu sebe a ani ostatni ohrozit. vim ze predjizdet na dvojity plny je strasna prasarna, ale kdyz ja vazne pospichal :roll: :D ...

když já vážně pospíchal je dobrej argument až budeš vysvětlovat orgánum proč jsi předjížděl dvojitou čáru

Dee #4 píše:...jen proste pro me na chvili neplatila dvojita cara :roll: ...

woody píše:...Jo a příště už na tebe kašlu, dvě kila na jižní spojce, to už je moc i na mě :mrgreen:...

tak vzhledem k tvému projevu tady i jinde mě to chování až ta nepřekvapuje... a toho "sporťáka bez střechy" tu máme všichni ;) jestli se tohle chování vymstí jen tobě, dobrý, ale nemusí se kvůli tomu stát něco někomu, kdo nemůže za to, že máš sporťáka bez střechy, jsi mladej a užíváš si života (tim marfil nemyslel tebe a mazdu, jak jsi to zjevně pochopil). Někde jsi psal že se nechováš jako bezmozek, ale tohle mi tak přijde. a už radši mlčim, nechci zase vyvolávat další rozbroje
George
rádce

Příspěvekod ta.blogerka » 22 čer 2010, 12:37

Dee #4 píše:jen si jeste dovolim malou poznamku - kabro :arrow: bily zadek :arrow: Dominik :?: moje mx-5 je cerna pokud vim :lol:

jo je černá :roll: jsem myslela celou vaši kolonu, ten bílej zadek byl tím pádem asi stříbrnej :ugeek:. S tím dvoukilem, vy mi nenecháte ani kus tý autorský licence :oops: v tom odstavňáku ne, ale jednu chvíli tam bylo, a už končím :|
ta.blogerka

Příspěvekod woody » 22 čer 2010, 12:46

Dee #4 píše:klido se na me obrat :) mam sportaka bez strechy, sem mladej a uzivam si zivota, nebudu s nim jezdit jako starik ve Filcce ;) a pokud neohrozuju ostatni, tak mi nikdo nemuze rict ani shit 8-)

Tak to já taky, ale rychle se snažím jezdit jen na okreskách (kde je to zábava) a případně na dálnici (kde je to naopak pro ukrácení nudy), a to v obou případech jenom za podmínky, že není provoz. Ale kličkovat mezi levým a odstavňákem v nejhustším nedělním provozu na jižní spojce a ještě k tomu dvojnásobnou rychlostí než je povolená už mi úplně kosher nepřijde ;). Zábava to je, svádí to, ale to riziko kolize stoupá v tomhle případě docela zprudka :). A mimochodem je to taky o sebrání papírů na místě...
woody

Příspěvekod Dee #4 » 22 čer 2010, 13:07

blogerka - vzdyt ja te jen skadlim :) moc se mi ty tvoje blogy libej ;)
george - v pohode chlape, ja ti to neberu ;) sem jakej sem a pochybuju ze nekdy zmenim, ale chapu ze to kazdej schvalovat nemusi. nejezdim takhle samozrejme porad, povazuju se za bezpecnyho ridice, coz ted myslim opravdu vazne :roll: , ale obcas je to nutkani po adrenalinu proste silnejsi :mrgreen:
a jak si to vyresim se statnima organam te vubec trapit nemusi, to uz bude taky moje vec ;)
a ze sportaka tu mame vsichni, to je argument asi jako kdybys byl v klubu co maj ferrari - vsichni maj ferrari a kazdej s nim taky jezdi jinak, a pochybuju ze se tam budou dohadovat o tom kdo ho ma jen na okrasu a kdo na pocit z jizdy. prece jenom mx-5 je predevsim auto pro ridice a proto s nim jezdim obcas tak abych si ho poradne uzil.
woody - hele vsechno co rikas beru, ale tak se ke me potom nepridavej a nepredjizdej tim odstavnakem se mnou :lol:
Obrázek
Dee #4

Příspěvekod George » 22 čer 2010, 13:21

drift a 75km/h ve městě je bezpečný řízení? A nemusíš mi říkat o čem MX5 je, mám jí déle než 2 měsíce ;) ale co, třeba se někdy potkáme na srazu a budem si rozumět
George
rádce

PředchozíDalší

Zpět na Akce, srazy, víkendy, výlety ...