Různé

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Různé

Příspěvekod widar » 15 říj 2013, 20:21

No kurňa, mé oblíbené čičinky
'98 MX-5 NB, 1.6, 81 kW, Lava orange mica (Mazdaspeed color), Nardi wheel, Bilstein
Obrázek
widar

Obrázky: 8

Příspěvekod Winie » 15 říj 2013, 23:09

ty kravo. co to bylo za akci? tam chci :-O :-D
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod Bass.Boi » 16 říj 2013, 09:21

...::: NC 2.0 Sport, 118kW/160 HP, LSD, 6speed, Bilstein :::...

..:: Ex ::..
...::: 1.8 NB Miracle, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech :::...
...::: Ex - 1.6 NB 81kW/110 HP' - "Rote Sau" :::...
Bass.Boi

Obrázky: 5

Příspěvekod Vavris » 16 říj 2013, 09:25

A ještě odtaz - jak se tam na tebe tvářili, když jsi přijel Miatou za pár šupek? :D
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod Bass.Boi » 16 říj 2013, 09:33

:mrgreen: No byla tam auta jako treba stara Kia Cee'd, Fabia atd... Tvarili se uplne normalne 8-)
Btw: tady je onboard z F-Type (borec to docela setril, a bouzel na D1 jsme chytli kamiony :( )
Nahrany mobilem, zrcadlovka by me asi rozbila rypak pri akceleraci :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=Q8ImEgmIAtM

...::: 1.8 NB Miracle, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech :::...
Bass.Boi

Příspěvekod Zed » 16 říj 2013, 13:01

:shock: Proč sem nedáváte takovy věci s předstihem?! Mi naprosto uteklo a taky bych se svezl..tyhle šelmičky mohu. Jen se teda divím, že toho tolik dovolí, většinou to bývá přesně naopak :)
charged "beauty"
charged beast
Miata simply begs to be driven hard!

MX-5 Cup 2018 - http://mx-5cup.cz/
Zed

Příspěvekod Vavris » 16 říj 2013, 13:28

Zede, o víkendu by ta akce měla končit v Praze, ale už je asi plno.
Naposledy upravil Vavris dne 16 říj 2013, 15:41, celkově upraveno 1
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod Bass.Boi » 16 říj 2013, 15:17

Zed píše::shock: Proč sem nedáváte takovy věci s předstihem?! Mi naprosto uteklo a taky bych se svezl..tyhle šelmičky mohu. Jen se teda divím, že toho tolik dovolí, většinou to bývá přesně naopak :)

Pravidla meli, to jo, ale kdyz je clovek rozumnej a nedela donuty na kazdy krizovatce, tak jsou docela benevolentni ;)
Hlavne si ten co ridi musi uvedomit, ze neridi auto za par set tisic.
A asi 3x jsem jel uplne, ale uplne sam, jen vysilacka v aute... silnice a 500 kobyl :twisted:

Bass.Boi

Příspěvekod Sedrik » 16 říj 2013, 19:32

Právě jsem odtam přijel a mám hubu od ucha k uchu - jako jedinej jsem si shodil střechu u F-Type a nelituju (i když byla celkem kosa). Ten zvuk mě bude "strašit" do konce života :) Po dlouhé době jsem se nahlas smál v autě - pokaždé, když se ozvala střelba od výfuků :)

Doplnění:
Jel jsem sám jen jednou (v dieslovém XJ), ale i i když jsem jel s doprovodem, tak mi nikdy do řízení nekecal a to jsem poslední 2 jízdy (XF 4x4 3.0l a pak F-Type V8) jel první a jel jsem fakt dost rychle (vedoucí Range Rover jel hroznou pilu a pak jsme museli na zbytek každou jízdu čekat na křižovatkách :))

I když jsem už nějaká silná auta řídil, myslím, že 550 koní jsem pod nohou nikdy neměl - můj poznatek je ten, že to je na silnice moc. Po přesednutí z XFR-S do toho 3 litrovýho XFka jsem si řekl "toto se mi řídí líp, cítím se bezpečněj" - není to o tom, že bych měl pocit, že to auto neuřídím, ale o tom, že když jsem v XFR-S šlápl tvrdě na plyn, dostal jsem děsnej kopanec, kontrola trakce se na 3 vteřiny rozsvítila a i tak jsem po po těch 3 sekundách jel ke 200 Km/h. V té slabší verzi to zrychlení nebylo tak brutální, ale díky tomu jsem si jej mohl užívat o něco déle a víc se na to soustředit.

F-Type mě dostal - když jsem koukal na testy a četl specifikace těch 3 verzí, říkal jsem si, že kdybych na to auto měl, bych šel do silnějšího V6. Po dnešku ale je všechno jinak - ten osmiválec má stejnej problém, jako XFR-S - výkon se na silnici nedá využít a na okruh si myslím, že existují zábavnější auta. Ale ten zvuk, TEN ZVUK! Kdybych na to auto měl, tak jdu do V8, protože kdybych si koupil V6 a pak se někde potkal s tím V8, tak bych to obrečel... :)

Nejsilnější zážitky: střílení do výfuku u XKR při podřazení, rachot, bublání a jiné pazvuky u F-TYPE (v podstatě pořád :)), brutální zátah XFR-S a XJ 5.0 V8.
U toho XJ mě pak zklamalo (i když zklamalo - spíš překvapilo), že ve verzi s V6 diesel to auto moc nejede - ne oproti tomu osmiválci, ale tak nějak vůbec - měl jsem trošku problém se na dálnici zařadit do rychlýho pruhu - prostě je to těžký auto.

A ještě jedna věc - s automatem (sekvenčním, nebo jiným) mám naježdeno naprostý minimum a je to pro mě pořád trošku black box - nevím, co od něj čekat. Ve sporťácích je to v pohodě - slyším řev motoru, tak vím, že jsem si podřadil. Ale v těch sedanech jsem musel pořád kontrolovat, jestli to skutečně podřadilo a já mám před zatáčkou otáčky na rychlý výjezd, nebo se to na mě vysralo. Trochu otravné. Možná je to ale o zvyku.

Celkově - maximální spokojenost. Nebo jinak - víc spokojenej bych byl, kdybychom pak měli ještě hodinu na okruhu, ale člověk nemže mít všechno :))

http://www.youtube.com/watch?v=G6PPnF33Xr8
Přílohy
XKR-S.jpg
XFR-S.jpg
F-Type.jpg
Lost but not forgotten: MaX NBFL 1.8l LSD Silver Blues
BMW E90 325xi Japanrot
Sedrik

Příspěvekod Bass.Boi » 16 říj 2013, 21:47

Koukam, uzil sis to uplne stejne jak ja :D
TEN ZVUK !!! :lol: :lol:

Bass.Boi

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...