Vracím se k informaci ze dne 07.08.13 ve věci potahů na sedadla. Pro oživení: nechal jsem si šít potahy na sedadla, protože kožené v létě nejsou moc příjemné. Na sluníčku se rozpálí tak, že je to jako posez do vany s vřelou vodou a drží se na nich pot. Proto jsem volil nechat si ušít potahy a to u fy. Reflekplus s.r.o. v Brně na Gajdošové 4221/80. Co se týká práce a materiálu nejvyšší spokojenost. Po navlečení jsem rozpačitý z kombinace barev kterou jsem zvolil, ale budu si muset zvyknout. Potahy jsou ušity z distanční pleteniny což je čalounický materiál, dovoz z Italie. Tento materiál je poměrně silnější než hadry ze kterých se šijí potahy "univerzální". Je možno je prát při teplotě vody maximálně do 40 st. Cena 2 tis. Kč. Přílohou je fotografie na které jsou potahy pouze navlečeny ale nevypnuté, protože vzhledem k rozměru mých rukou se nedostanu pod sedadlo abych je vyšponoval a zaháčkoval. Na toto budu muset někoho požádat
Látka a ušití je tak kvalitní že není potřeba eventuální prodřené čalounění nechávat přečalounit pokud není sedadlo prosezené. Neznám ceny čalounění ale myslím že budou vyšší. Barevné kombinace i styl ušití je možno vypracovat podle přání zákazníka. Pro eventuální zájemce je lepší tam zajet, protože není jisté jestli mají střh. Poněvadž mám NC tak střih na NC už mají uložený.