Mike píše:Přátelé, kamarádi,
Vzhledem k tomu, že přítelkyni jsme pořídili nedávno E39 f kombíku, tak jedno praktický auto máme a já si začínám pohrávat s myšlenkou prodat moji 540i a miatu a koupit něco dalšího. Cena obou aut je cca stejná 110k (berte to rovnou trochu jako inzerát )Takže mi z toho plyne cca 200-250k na nějakej roadster. Ono by se tohle téma hodilo tak trochu do konkurence mx-5, ale tam už je takovej bordel, že si dovoluju vlastní topic:)
Auto by bylo moje jediný, takže ježdění do práce cca 150km 2-3x týdně včetně zimy
1) Pořídit hezký NC s 2.0 - Slyšel jsem, že oproti NA-NBFL je to auto z bláta, takže ty kvanta děr, kterejma prolítalo moje NBFL by znamenalo na NC dvakrát řešit všechno na podvozku. Je to tak?
2) Z4. Krásný auto, strašně tvrdej podvozek, minimálně sedmnáctky kola a bojim se téhož jako u NC. Řidičsky to bude horší auto jak miata. Ale zase pohodlnější a příjemnější na denní provozování
3) Boxster - jednoznačně nejlepší volba. Řidičsky na úrovni miaty, pohodlím daleko za z4, ale mám vcelku vítr z toho motoru uprostřed.
4) S2000 - prý oproti miatě dosti kousavá...takže z toho mám taky bobky jako z boxtera:)
Nějaký objektivní rady?:)
seatik píše:Ještě bych dodal,že možná NC trošku chybí výkon,těch 150 ps pro pohodlné delší cestování zkrátka chybí. Přeci jen vědět,že šlápnout a opravdu zrychlovat není na škodu.
Někdo to moc neřeší,tohle je pro mě malinkatý vrub na účet NC.
Zkrátka všechny auta jsou otázky nějakého kompromisu,ideální auto neexistuje
Mike píše:... má to neuvěřitelnou tuhost na to jak je to velký cabrio (větší než NC)....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 82 návštevníků