Co po miatě?

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Co po miatě?

Příspěvekod Sedrik » 23 srp 2013, 13:16

PavelV píše:
Sedrik píše:Nechci rýpat, ale mít 800tis na auto pro radost, tak bych si vybíral z trošku jiných aut :) Myslím, že rozpočet je tady hlavní issue, takže zpátky na zem, pánové

Za 250t. nic lepšího než Miatu nekoupíš.

Pokud trváš na roadsteru pro pžitek z jízdy, tak asi ne. Otázka ale je, jakou Miatu :p
2Winnie: taky bych raději Caterhama - ten Morgan vypadá funny, ale.....
Lost but not forgotten: MaX NBFL 1.8l LSD Silver Blues
BMW E90 325xi Japanrot
Sedrik

Příspěvekod PavelV » 23 srp 2013, 13:24

Winie píše:na morgen se ti podiva drevomorka a mas po aute :lol: za 800tis radsi cataka :twisted:

Caterham je taky fajn, ale stojí víc (do menší verze se nevejdu). Byla by to těžká volba. Morgan je na živo úchvatný auto. Naštěstí to nemusím řešit :D .
PavelV

Příspěvekod Mike » 23 srp 2013, 14:31

vorw píše:Miku,

jedu v nedeli na MiataCup a mam s NC2 odjezdeno pres 40k kilaku (za posledni rok a kousek). Mam ji trosku upravenou (ECU, komplet vyfuk, stabilizatory a tak). Kdyz na ni budes hodnej, rad ti ji pujcim. Myslim si, ze budes z rozdilu proti NB velmi prekvapenej :).

Beru všema dvaceti! Ď!
Naposledy upravil Mike dne 23 srp 2013, 14:42, celkově upraveno 1
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod Mike » 23 srp 2013, 14:33

Pavel260 píše:co jsem slysel ja tak NC v zime prave kvuli protiprohluzu nepouzitelny :D

Předpokládám, že jde vypnout, že jo;)
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
Obrázek
Mike

Příspěvekod Mike » 23 srp 2013, 14:33

Winie píše:hele jen pruziny ti nesrovnaj temer 200 kilo vahy proti NA ;) NC je proste moderni auto, ktery musi bejt i pohodlny a bezpecny. NC mi prijde jako takovy cestovni enduro, oproti crossce (NA)

Ale já nemám NA, já mám NBFL, který váží to samý jako NC;)
Obrázek
Mike

Příspěvekod Winie » 23 srp 2013, 15:29

ja sem ti taky radil at si koupis NA a zbytek investujes :lol:
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod ZIZU » 23 srp 2013, 16:13

Taky se asi budu muset svest v nejakym NC abych zjistil, kde je pravda ;)
ZIZU

Obrázky: 1

Příspěvekod Mike » 23 srp 2013, 16:18

Já v tom autě ale potřebuju najezdit nemálo kilometrů po dálnici a sluch mám ještě dobrej a nic na tom měnit nechci;)
Obrázek
Mike

Příspěvekod Mike » 23 srp 2013, 16:27

A ještě jeden argument kterej hovoří zcela jasně pro nc oproti čemu koliv jinýmu. Je to ze všeho co vybírám nejnovější auto
Celej svůj řidičskej život (cca 11let) jsem měl nějaký libový starší stroje. Aktuálně moje NBFL je nejnovější auto jaký jsem kdy měl...a pořád někde řešit korozi a uhnilý dráty už to prostě u daily nechci;) Jednou si asi koupim NA a budu si s nim hrát...nebo spíš caterhama. Ale na denní ježdění v NA už nejsem asi dost dobrodruh :D
Obrázek
Mike

Příspěvekod dopr » 23 srp 2013, 16:42

Souhlasim s tebou Miku. Taky mne casem ceka presedlani, protoze moje NB je cim dal vic olitane a jezdit s nim kazdy rok ty moje streky na jih uz zacina byt hra nervu. NC nebude zadny pruser. Porad je to, hlavne na rok vyroby jedno z nejzabavnejsich aut na trhu. Mozna v nekterych aspektech vymeklo, ale myslim si, ze oproti NB to fakt nebude takovy rozdil jako v porovnani se spartanskym NAckem. K tomu mas klimu skoro v kazdem, vice pohodli, mnohem prostornejsi kabinu a jak uz bylo receno, par let stare auto. Boxster je urcite ikona, ale mit za stejne penize auto z roku 1997, s moznymi nedozirnymi servisnimi naklady mi proste jde proti srsti. Za mne NC 2.0 6kvalt s LSD, vyhrev, klima, kuze a nashledanou 8-)
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...