jak jsi nakonec vyresil uchyceni tech svetel? me napada nejak upravit tu prirubu co sem dostal s novyma svetlama,ale nejak si to zatim nedovedu predstavit...
mam uplne stejnej problem,asi mam stejnou verzi (ja mam r. 95 a elektricky nastavovani svetel)
Nafot kdyztak, co k tem svetlum mas. Ja nakones vyuzil uchyceni, ktery tam bylo od puvodniho majitele na lampy, ktery mely zadek plastovej a krouzek byl sroubovanej primo do nich.
Taky se chystám, ale zatím se nedaří. Vnitřky mám origo NA, golfácky lampy mají šrouby jinde, chtěl jsem udělat mezikus z plechu, ale tím bych zabil štelování lamp...
Ty zadky z golfackejch lamp uplne sundas a z ty paraboly ustipes ty uchyty. Pak je potreba nejaky uchyceni do mrkacek. Mazdy co nemaji elektricky stelovani svetel jsou ok.
Predek pouzijes ze tvych svetel a zadek bud budes muset vymyslet (jestli mas elektricky stelovani) nebo pouzijes i zadek (jestli mas jen rucni stelovani). Kazdopadne na ten zadek ti staci tak dvojka az trojka plech, ze kteryho udelas krouzek. Sesroubujes predek a zadek a mezi to chytis ty lampy.
Tak to by ti mělo jít normálně chytit mezi ty 2 kusy, mezi kterýma je teď ta origo lampa. Nebude to tam sedět stejně (golf lampa má větší průměr skla, takže to tím kroužkem neproleze naskrz), ale držet to bude. A šrouby se nikdě plést nebudou, jako je tomu u elektrickýho ětelování.
Honzik1984 píše:Mám ruční štelování. Tak nějak s tím kroužkem jsem to myslel, ale zatím se mi to nějak nepodařilo. No ještě nad tím popřemýšlím.
Doufam, ze ti pomuze co jsem ti poslal, u mne to funguje a svetla jdou normalne stelovat, i elektrika funguje. Idealni je, jestli mas nekoho, kdo ti to vyrizne treba vodnim paprskem nekde ve fabrice.
Naposledy upravil Jin dne 11 čer 2013, 07:59, celkově upraveno 1