Vojtiiisek: No zatím máš na vybranou. Buď tuhle prodat a koupit jinou ve výborným stavu třeba za 150 000 a nebo do té tvojí těch 100 000 nasypat, tím ji zachráníš a máš možnost nějak si ji přizpůsobit. Pro mě je to úplná škola života. Díky těm opravám jsem si ujasnil pohled na svět a naučil se zařizovat si všechno sám, což se docela hodí. Zatímco když bys koupil rovnou auto ve vynikajícím stavu, tak tahle červená může upadat dál, třeba až na vrakáč a radost z auta v cajku ti nedá takovej pocit jako když si to sám postavíš. Pro mě je projekt majda součást života, na které se učím z chyb, který přirozeně dělám...
Pořád si tak v hlavě srovnávám jestli je lepší zachraňovat vraky nebo kupovat rovnou luxusky a názor jsem si utvrdil až teď. Auta co jsou v cajku jsou pro ty, co se tím nechtějí zabývat, ale mě ty radosti a strasti nejspíš v jistým smyslu naplňují, takže si prostě auto v pořádným stavu úmyslně nekoupím, pokud z toho teda nevyrostu...
Víceméně stejnej názor jsem měl před koupí, jenom jsem trošku znejistěl, když jsem zjistil, že ty opravy nejsou jenom tak.