Original radio necita CD - CHECK

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Original radio necita CD - CHECK

Příspěvekod mikee19 » 28 kvě 2013, 15:56

Cafte,
Original radion v NBFL mi prestava postupne citat CDcka (original, napalene CD-R). Predtym fungovalo v pohode, potom si zacalo vyberat a teraz stale ked mu nieco dam, tak po chvilke nacitavania vypluje CD von a vypise CHECK.
Vie mi niekto poradit? staci precistit mechaniku? pripadne nieco ine?
Dik
NBFL 1.6 '01 | ME221 | Revent Turbo kit + TD04 | RX8 Yellows | Torsen T2 | AD08 | TR Lane RollBar
mikee19

Re: Original radio necita CD - CHECK

Příspěvekod MAXsport » 28 kvě 2013, 17:24

Ahoj,
mě se to občas taky stává, příčinu bohužel nevím, ale jelikož tyhle přehrávače nemají ochranu proti klepání (když auto skáče, tak CD se v něm klepe a přestává hrát) tak se mi to dost často děje na nerovnostech.
MAXsportpneu.cz závodní pneumatiky s homologací na silnice
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Re: Original radio necita CD - CHECK

Příspěvekod mikee19 » 29 kvě 2013, 08:44

toto nieje spojene s klepanim. to, co som popisal sa deje aj ked auto stoji. Akoby sa mu nepacili cd-cka, ktore mu davam, akoby obsahovali obsah, ktory nevie citat, pripadne si niejako poskodene (ale niesu)
NBFL 1.6 '01 | ME221 | Revent Turbo kit + TD04 | RX8 Yellows | Torsen T2 | AD08 | TR Lane RollBar
mikee19

Zpět na Diskuze o čemkoli...