daily car

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: daily car

Příspěvekod Sedrik » 22 dub 2013, 10:53

KaCzaba píše:a ja ma na daily obe tuhy :-D

To jezdíš v tomto?
Lost but not forgotten: MaX NBFL 1.8l LSD Silver Blues
BMW E90 325xi Japanrot
Sedrik

Příspěvekod Winie » 22 dub 2013, 11:53

ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod ZIZU » 22 dub 2013, 19:36

Tak jsem nakonec neodolal a od kamarada jako daily poridil alfu gtv 2.0 TS na LPG :) snad to neco vydrzi :) aspon neco malo...na neutral ale dost kolisaj otacky, myslim ze by to mohla byt vaha vzduchu, zkusim ji vycistit, ale nevite nekdo jestli se potom musi nastavit na pc, nebo se nastavi sama, popripade jak?jine napady cim by to mohlo byt? Auto je jinak super, prijemny svezeni, hrozne sexy! A ten interier? No paaanove! :D
Přílohy
image.jpg
ZIZU

Příspěvekod Winie » 22 dub 2013, 20:14

ty si dobrej sebevrah :lol: :lol: :lol: nebo spis srdcar! alfu bych taky hrozne chtel, ale mozek mi vysílá jasný a velký NE :lol: a uz vubec ne na daily
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

Winie

Příspěvekod ZIZU » 22 dub 2013, 20:19

Me taky! Fakt! Ale jsou k tomu dvakrat original litaky, uplne novy plyn proste jsem si rekl ze pokud se to vykurvi za nejak hodne penez tak to rozprodam a o moc neprijdu! :)
ZIZU

Příspěvekod seatik » 22 dub 2013, 20:48

Nezapomen tam lit z oleju jen original selenii...nic jiného jim nechutna,vsim jinym jde motor do kytek. Krasne to jede,nadherny zvuk,ale jinak jako Winie
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Příspěvekod Winie » 22 dub 2013, 21:30

ja si ji stejne jednou koupim. ale nejakou starou. treba 75 3,0 V6 :lol:
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

Winie

Příspěvekod ZIZU » 22 dub 2013, 23:11

seatik píše:Nezapomen tam lit z oleju jen original selenii...nic jiného jim nechutna,vsim jinym jde motor do kytek. Krasne to jede,nadherny zvuk,ale jinak jako Winie

Neboj :) dneska uz mi psalo PPL ze mi ji zitra dovezou :) a jak rikate kluci, je to super!! :)
ZIZU

Příspěvekod Mike » 23 dub 2013, 08:36

Tahle Alfa má jeden z nejhezčích interiérů. Jinak v podstatě totožný auto: AR 145 2.0TS s LPG má kamarád a je s tím spokojenej. Koupil ji s najetejma 170 a teď má už dost přes čtvrt mega. Z toho posledních 16 na plyn. Je fakt, že ten motor je zralej na G.O. ale plyn bych do toho netahal, tyhle motory prostě maj životnost kolem toho čtvrt milionu. Takže ho čeká investice cca dvacka za generálku motoru a další čtvrt míly by to mělo mít před sebou. I tak to ale před tou g.o. nejede hůř než moje 1.8 vvt.
Jinak pro všechny, co maj strach z Alfy, že dejly ne a na já nevim co všechno - tak za těch cca 80 000km: mu jednou odešel imobilizer, jednou prasklej chladič (asi od kamene "víbůch") Jinak myslim, že jen spotřební věci. Takže bych takový bobky zase neměl ;) He - vtipná tam je výměna osmi svíček, z nich čtyři jsou nějaký a další čtyři zase jiný a sada, když se koupí moooc levně stojí skoro trojku:)
Ale stejně rozhodně bych radši jezdil nádhernou Alfou u který mi jednou za 80kkm odejde imobilizer, než nějakým "originálním" koncernem se sazematicem, kde nahodile umíraj vstříky, čerpadla, dvouhmoty atd :lol:
Winnie: sebevrah? Jezdíš v autě, který jak jde na střechu, tak to máš jistý a člověku, kterej si koupí alfu říkáš sebevrah :lol:
Za mě palec nahoru;)
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod ZIZU » 23 dub 2013, 13:40

Diky miku :) ohledne toho interieru, nejde nez nesouhlasit! Bez prehaneni je to jak ve starym ferrari! :D motor jede opravdu dobre, ma vykon, necha se tocit...ja se k tomu budu chovat tak jak se ma, servisovat to, zahrivat to a uvidime co to vydrzi :)
ZIZU

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...