Majdalénka [NA]

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Majdalénka [NA]

Příspěvekod widar » 11 dub 2013, 21:17

kousi kdyby ti chyběla inspirace viewtopic.php?f=3&t=139&start=610#p23433 ;)
'98 MX-5 NB, 1.6, 81 kW, Lava orange mica (Mazdaspeed color), Nardi wheel, Bilstein
Obrázek
widar

Obrázky: 8

Příspěvekod kousmen » 12 dub 2013, 05:56

Jo jo, o tom vím. Povedený řešení. ;) Ale jako inspirace to pro mě zatím moc není, protože většinou jsem sám a nemám stativ ani dálkový ovládání. :)
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod kousmen » 16 dub 2013, 07:57

Tak teď mě potěšil jeden starší pán z práce. Prý proč jezdím majdou jenom jednou do týdne. Říkám, že si to nemůžu dovolit a on na to, že už kvůli tomu zvuku bych mohl jezdit častěji. :D
Jinak zrovna včera jsem si vyzvedl makrolon a pokusím se z něj vykutit boční okna (jak stahovací, tak ty trojúhelníky). Všechno ale bude záležet jenom na tom, jestli se dokáže v troubě ohnout podle původních oken a jestli třeba neudělá bubliny. Měl by se nejdřív vysušit a potom nechat slehnout na původní okno. Ale předpokládám, že se mi to do trouby ani nevleze, tak uvidíme co s tím půjde...
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod Borgi » 16 dub 2013, 08:03

Necháš otevřenou troubu :-D
Borgi

Příspěvekod Winie » 16 dub 2013, 08:31

A tvarovat to horkovzduskou?
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Příspěvekod cavan » 16 dub 2013, 09:03

a aka bude uspora hmotnosti?? oplati sa to vobec robit?
EX - (NBFL 1.8 VVT PHOENIX, HT, S2K seats, GV lip, Vmaxx, cooling plate, frame rails)
IN SERVICES - NBFL 1.6 NEVADA powered by LPG

vyroba frame rails, cooling plate (info po SZ)

www.aliiscolores.com
cavan

Příspěvekod kousmen » 16 dub 2013, 09:44

Borgi: To mě napadlo, jenom je otázka jestli se to při otevřené troubě ohřeje dostatečně. A taky je škoda, že jsem to nědělal v zimě. Teď když už je teplo budou mít všichni radost až vytopím byt. :D
Winie: to radši kvůli rovnoměrnosti ne, ale možná by to šlo. No já ji stejně nemám, tak to nechám jako záložní řešení.
Cavan: Ono se na mazdě těžko šetří velký kila. Já se hlavně chci naučit zase něco novýho. Potom budu doufám pokračovat dílama z karbonu, ale to jenom za předpokladu, že semtam nějakej kus navíc udám. Abych do toho už moc nevrážel. Tyhle okna jsou otázkou pětistovky...
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod cavan » 16 dub 2013, 10:44

jasne.. ved treba si rozsirovat obzory.. ja len tak, ze ci to ma aj nejaku usporu co sa hmotnosti tyka..
EX - (NBFL 1.8 VVT PHOENIX, HT, S2K seats, GV lip, Vmaxx, cooling plate, frame rails)
IN SERVICES - NBFL 1.6 NEVADA powered by LPG

vyroba frame rails, cooling plate (info po SZ)

www.aliiscolores.com
cavan

Příspěvekod kousmen » 16 dub 2013, 11:02

Nějaká úspora by tam být měla. Pokud se to povede a nebudu mít z makrolonu igelitovej pytlík :) tak to převážím a uvidí se jaká bude úspora. Sklo přecejenom váží docela dost. Tipnul bych si, že na každých dveřích jsou 4kg skla. A makrolonový okno bude snad vážit 1kg. Ale to je zatím jenom odhad. Dělalo by to teda 6kg úsporu váhy, což samozřejmě ani nepoznám, ale jak píšeš - je třeba si rozšiřovat obzory.
Když jsem na jiným fóru čítal ve svým dětství články od jednoho člověka co si říká Taboo, tak jsem pořád střádal informace a záviděl mu, že to všechno dělá denně aby mohl vyhrávat pouliční závody. Takových informací co napsal on, jsem nevyčetl nikde jinde. Dělali si vlastní pur siláče, rozřezávali a zase svařovali ramena aby tam mohli narvat vlnovku z plechu pro zesílení, ohýbali makrolon... :D Prostě jsem to taky chtěl dělat a ne jenom číst a teď k tomu mám příležitost.
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod Borgi » 16 dub 2013, 12:43

To tě šlechtí ;-) mám povědomí o koho se jedná. Jinak nemáš strach z relativní pružnosti makrolonu? Aby ti to těsnilo kolem střechy. Jakou metodu použiješ makrolon v rámu?
Borgi

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora