dneska jsem sel s hruzou do garaze, protoze jediny co jsem vcera udelal, byl test sedacky a zjistil jsem, že se mi nevejde do auta
Tak jsem zacal pro jistotu hned v pul devaty rano abych mel na vsechno cas a klid. Necekala me totiz jen miata, ale i kamaradovo Corrado, Arosa a taky jsem chtel zacit delat letnaky na hondu.
Tak jsem zacal den výrobou OCT. Pomerne se i podarilo a vyslo me asi na 180kc
nadobka je z krabicky od trenek, 3x fitynka + matice, jeden oddechovej filtr a zbytek uz je vesmes co se v garáži našlo. Jen musim neco provest s tou zelenou prisernou hadicí.
Abych rekl pravdu, tak necekam ze mi ta krabicka vydrzi vecnost, ale mam jich doma asi 20
spis si rikam aby vydrzela ten tlak jestli tam nejakej vubec je.
(vsimnete si naprosto profesionální ucpávky trubky z nádrže
)
No a pak uz jsem se vrhnul na sedacku, po vcerejsim testu se mi do toho vubec ale vubec nechtelo, ale ve finale musim rict, ze se nademnou tentokrat smyloval automobilovej bůh. Po asi dvouhodinovym laborování, kopání do všeho možnýho se dílo podarilo a sedacka sedí na perfektní pozici, presne jakou potrebuju. Jen nemuzu zatahnout okenko
coz = dalsi uspora váhy, protoze poletí obe ven. Navic asi bude treba i upravit tapec na dveřích.
(vsimnete si velmi vkusné hvezdicky na boku. To neni muj vymysl, ale zakrývá mou nešikovnost, protože mi sedacka vyklouzla z ruky a pojezd mi odrel barvu az na kov
)
Tady mam jednu specialni fotku pro Jiriho.l aby videl ze v tom bordelu v aute neni sám
Zdrojem tohohle bordelu je táhání drátů od LC-1, nakonec jsem vse kostril samostatne aby to nedelalo bordel. Jen doufam, ze tomu nebude vadit , kdyz mam ze stejnyho kabelu napajeni jak pro lambdu, tak pro budík - borgi?
No a kdyz uz jsme delali brzdy na corradu, tak jsem si vyzkousel kola na miate, jak by pasovali. Predek 16x9, ET neznámé a zadek 16x10, ET taktéž neznámé.