Majdalénka [NA]

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Majdalénka [NA]

Příspěvekod kousmen » 19 úno 2013, 22:19

Především to ale ocením já. :D Už se těším až to tam frknu a vyjedu testovat. :P
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod cavan » 19 úno 2013, 22:31

ved aj na lak sa raz dostane.. neboj.. :) nemozes mat vsetko naraz, to by ta nebavilo.. len jazdit.. a co to je za rozpera?
EX - (NBFL 1.8 VVT PHOENIX, HT, S2K seats, GV lip, Vmaxx, cooling plate, frame rails)
IN SERVICES - NBFL 1.6 NEVADA powered by LPG

vyroba frame rails, cooling plate (info po SZ)

www.aliiscolores.com
cavan

Příspěvekod kousmen » 19 úno 2013, 22:43

Já si pořád říkám, že si to nechám na pozdější dobu. Až na starý kolena nebudu mít co dělat, tak si to sám v klidu připravím na lak a třeba i nalakuju. :D
Rozpěra je Beatrush. ;)
Obrázek
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod cavan » 20 úno 2013, 00:25

no ja momentalne dumam ako zakryjem skrabanceky v laku..ci to nejak vybrusit, alebo len vosk..
EX - (NBFL 1.8 VVT PHOENIX, HT, S2K seats, GV lip, Vmaxx, cooling plate, frame rails)
IN SERVICES - NBFL 1.6 NEVADA powered by LPG

vyroba frame rails, cooling plate (info po SZ)

www.aliiscolores.com
cavan

Příspěvekod kousmen » 20 úno 2013, 18:32

Cavan: škrábanečky bych řešil rozleštěním, jenže já v ní mám rýhy, důlky a boule, to by chtělo vážně komplet vyspravit...

Napadlo mě zveřejnit údaj, kterej ze mě lidi často mámí. Je to celková cenovka včetně pořizovací ceny, přepisu, eko poplatku, platby za práce mechoušů, díly i provozní kapaliny mimo benzín. :D
Rozhodl jsem se tak proto, že já sám bych před pár lety jednal jinak, když by mi tohle někdo řekl. Tak doufám, že to poslouží pár lidem k rozumnějšímu rozhodování. Jak říkám, sám bych tenkrát za tu informaci byl vděčnej.
Výsledek je zatím 225 000,- (nákupka 65 000 bez poplatků).
Je to dost podražený tím, že prakticky všechno se posílalo ze zahraničí a tak se musela přičíst drahá doprava a při zásilkách ze spojených států i clo a daň. Díly putovaly asi z 80%Amerika 10%Evropa 6%Japonsko 4%Naše vlast.
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod riderhenry » 20 úno 2013, 18:45

To jen potvrzuje, jak dobre bylo rozhodnuti nesledovat tyhle naklady... :D

Na druhou stranu, nejsou to penize, s kterymi bys zmenil svet, nekoupis za to ani lepsi nakupni tasku a kdyz zustaneme u tech aut, co lepsiho bys za to koupil? (to neni recnicka otazka, fakt me to zajima! :) )
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod Pavel260 » 20 úno 2013, 18:50

riderhenry píše:To jen potvrzuje, jak dobre bylo rozhodnuti nesledovat tyhle naklady... :D

Na druhou stranu, nejsou to penize, s kterymi bys zmenil svet, nekoupis za to ani lepsi nakupni tasku a kdyz zustaneme u tech aut, co lepsiho bys za to koupil? (to neni recnicka otazka, fakt me to zajima! :) )

jako by si mluvil za me.. naklady radsi nepocitam, a jen si rikam ze bych si za to stejne nic lepsiho nekoupil :)
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod kousmen » 20 úno 2013, 18:54

Asi by se hodilo říct, že investic nelituju. Jen když bych tohle tušil, tak bych prostě jen koupil třeba za 150 000 nějakou v luxusním stavu a neupravoval bych tak zásadně. Na žádný jiný auto zálusk nemám. Možná kvůli rotačáku a lehce větší praktičnosti bych pořídil RX-8, ale vzhledem k tomu, že to není moje vysněný auto, tak bych fakt šel do té miaty v krásným stavu...
A tvůj součet bych taky asi vidět nechtěl, to už by se protáčely panenky. :)
EDIT: Já jsem študoval podnikatelku, tak jsem potřeboval mít přehled o všech investicích a výdělcích abych věděl co dál se životem. :D Teď už se mi to taky nechtělo furt doplňovat, ale když už jsem začal, tak by mohlo být zajímavý pokračovat v tom už napořád.
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod Winie » 20 úno 2013, 19:50

kousmen, ja mam taky ekonomku, ale na tyhle pocty uz jsem rezignoval. Asi by me kleplo.... Kazdopadne mas za ty prachy slusnej stroj. Az zacnes resit tu karosarinu, tak si k tomu hod jeste dalsich 50 :lol:
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Příspěvekod kousmen » 20 úno 2013, 20:03

No já jsem majdu koupil ze dva roky po škole, tak to ještě ve mě bujelo číslama. :lol: S tou plechařinou bych se snad dostal níž, ale rozhodně to nevidím jako reálnou věc. Protože když bych se rozhodl sypat prachy dál, tak už by to bylo do hnacího ústrojí. Až potom venek. A v motoru, spojce i diffu se dá utopit nekonečno peněz. :D
Invisible Ride
kousmen

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora