Zrovna u té 911 mi to docela dává smysl...je to přece jenom jedno auto s různejma motorama, "plechama" brzdama interiérem...
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled... různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní http://www.legendysilnic.cz Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Asi to logicke je, ale me to proste prekvapilo, ze jeden chlapek montuje 5 minut Boxter a hned po tom dalsich 5 minut dela na GT2 apod. To stejne s motory... I kdyz to tak urcite nebude, trochu to pusobi jako bordel
1999 10th AE Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
Ty hele henry, ruku do ohně za to nedam, ale nedomontujou se náhodou rs porsche ručne? Přijde jen kastle s basic podvozkem a pak se dodělaj vyztuhy a rám? Tuším ze rs mají i aktivní uložení motoru, kdežto standartni 911 ma klasický.
ITB Miata LOW Prelude SLOW Datsun ToyToyka v procesu
Urcite to muze byt mozne, v tom dokumentu byla primo GT3, RS ne, to jsem uz jenom tak placl... Stejne tak tam byla chyba s Boxterem, ktery se vyrabel spolecne s Caymanem nekde ve Finsku, ted uz je dela myslim Magna Steyr v Rakousku...
1999 10th AE Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
LordJames píše:jenze na ty zadni sedacky se nikdo nevejde to je tak na zavazadla, nebo na sedacky pro deti..
Tak jako u většiny 4místných kabrioletů. Kdo chce našlapanou mrchu tak si to stejnak nekoupí a kdo chce trochu praktičnost at sveze třeba i děcka do škole a nechce sr**ku jako třeba Eos tak proč ne. Ač se mi jako coupe líbí celkem, tak stejnak mít prachy tak bych se spíš díval třeba po 370tce asi.