Jirkova mrkačka

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Jirkova mrkačka

Příspěvekod jiri.l » 29 led 2013, 23:49

Kristian: Jj zipties jsou momentalne nejjednoduzsi reseni, protoze v tom mrazu tam fakt litat okolo lipu nemuzu :mrgreen:

Pavel: To je prave ten prusvih, normalne ji mam vsude habadej a nez jsem jel do edinburghu, tak jsem si v aute poradne uklidil a vsechno vyndal, ja blbec. Takze kvuli oboum paskam jsem musel letet do obchodu, resp. na benzinku kvuli te druhe, protoze jsem ten car lipu nechtel vlacet po meste, jeste bych si ho ubrousil ci uplne ztratil, to by pak bylo nemile... A diky moc za tip, poshanim nove okno a pustim se do toho, protoze mam te pasky na aute az moc na muj vkus :lol:

Seatik: Nn, tento je z il. Na aute ho uz mam dlouho a cely svuj zivot dostaval dost tezkou bidu. Posledni pul roku teda vice nez predtim :D Na kvalitu si nemuzu stezovat, je dobry, jen ja to trochu prehnal (s tou vyskou/nizkou), ocividne...

EDIT: A ANO, JSOU TO HAJZLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeste jsem parkoval v ulici, kde stalo same bmw, mercedes, audi, atp. Takze clovek by cekal, ze mx5, v porovnani s ostatnima tam - za par penez, nebude nikoho zajimat. A prd.
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Obrázky: 3

Příspěvekod Pavel260 » 29 led 2013, 23:53

nevim jestli tam to okno nepujde zasunout zespod, myslim ze ne. pokud to budes rozebirat tak ten sroubek je v (mozna pod uz si to moc nepamatuju) tesneni dveri v miste kde se napojuje lista vbarve auta s tou svislou cernou :)
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Příspěvekod Pavel260 » 29 led 2013, 23:59

jeste technicka, kam budes davat budiky ? :D
Pavel260

Příspěvekod George » 30 led 2013, 00:04

kundy
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod jiri.l » 30 led 2013, 00:41

Pavel: Dekuju mnohokrat, dela se mi pomalu a jiste v hlave obrazek o tom, jak to tam vsechno je, takze by to nemelo byt zas tak slozite :) no budiky... teoreticky mam misto na dva misto vydechu uprostred, ale tam chci mit hezky kolecka a ne budiky, tzn kdyz bych je tam daval, tak jen prozatimne (coz se mi nechce). Nebo pripadne muzu pouzit takove ty univerzalni drzaky, co se daji poridit na ebayi, ktere se mi moc nelibi, ale jsou na oboustranku, takze jdou rychle sundat. Taky jsem se dival, ze moss dela drzaky na dva budiky o prumeru 52mm, takze tak by to slo taky... Taky na mx5nutz udelal jeden tipek drzaky z karbonu, ale zatim nedal zadne fotky, jak jsou namontovane... a budou dost drahe. Takze, all in all, nevim :mrgreen:

George: tak.
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Příspěvekod Pavel260 » 30 led 2013, 07:45

Taky se snazim vymyslet nejaky misto, s tim ze chci zachovat ventilaci, mozna padne radio. uz jsem premyslel ze si poridim NA palubku a prdnu to do tech "domecku" pred spolujezdce, jak se delaj. viz http://revlimiter.net/blog/wp-content/u ... C_2330.jpg
Pavel260

Příspěvekod jiri.l » 30 led 2013, 13:43

Jo to me taky napadlo, jako reseni to vypada dobre, jen jsem si zase rikal, ze bych na ty budiky prece jen potreboval videt, aniz bych koukal nekam uplne mimo cestu... ja si snad pujdu ted sednout do auta a premyslet nad tim, jak moc bych musel nekoukat na cestu, kdyz bych sledoval ty budiky :mrgreen:
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod jiri.l » 18 úno 2013, 01:14

Mensi update.

1. Vymenili jsme okno (s Lucii), ktera po celou dobu sedela na sedadle spolujezdce s notebookem, na kterem mela otevrenou prirucku (z uk fora, diky panove) jak to okno vyndat. Cele by to netrvalo moc dlouho, ale trochu jsem si to zkomplikoval tim, ze kdyz jsem sundal tu kobercovku, tak jsem s tim sloupnul trochu barvy z toho cerneho sloupku. Takze jemne prebrousit, odmastit a fouknout kontrolem (protoze who gives a flying fuck), pak chvilka s horkovzduskou a sloupek jako novy :D Rika se to teda jednodusse, ale mezitim zacalo nekolikrat prset, takze ta cerna sla na nekolikrat, protoze vzdycky spadlo par kapek, ktere mi zdupaly cerny finish, takze jsem musel zacit od znova :lol: No, takze nejvetsi respekt Lucii. BONUS: Kdyz mi prislo nove okno, tak na nem byla nejaka alarm nalepka, kterou jsem tam samozrejme nechal, aby si treba priste idioti rozmysleli dupat do auta, co se nemuze branit :lol:

2. Taky jsem si poridil vrtacku, protoze uz bez ni opravdu neslo. Navrtal jsem na par mistech lip a cernyma zip ties (nejsme v cirkuse... ikdyz, jakmile se zamyslim na barvou meho auta, tak mozna trochu jsme) jsem ho "spravil". Vlastne to ani moc nejde poznat :)

3. Asi tyden zpatky jsem poridil short shift, ktery prodaval tipek na foru i s takovym tim gumovym kolem saltru, za dobrou cenu. Kvuli velikosti moji radicky, ktera je unikatni a uzasna (diky Pavle a Jirko) byly drahy razeni dost dlouhe a kdyz jsem radil petku, tak jsem se malem musel odpoutat, abych tam dosahl... Vysledek je opravdu genialni. Short shift pri pouziti se standardni radickou je celkem hruza (tata ho mel chvili ve svem aute), ale s tou co mam ja je to presne tak, jak jsem si to predstavoval. Drahy jsou kratke (o opravdu jen malo kratsi nez OEM) s tim, ze radicka je vyskove kousek od volantu. Takze radost velika :mrgreen: Plus jsem z toho meho stareho (a dost rozpadleho) "gumoveho kolem radicky" a toho "noveho" udelal jeden "kit". Nevim jestli je to tim (nejspis bude), ale najednou je v aute mnohem mene hluku... resp. urcite je to tim, jen jsem neveril, jak moc velky rozdil to udela.

4. Uz mi prisly nejake sroubky a hadice, blizi se den D :twisted:

A jedna spinava ze dneska, protoze update bez jedine fotky se moc neslusi.

Obrázek
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod Xcriss » 18 úno 2013, 01:50

Ten lip je genialni :lol: Good job

EDIT: Bilych zipties mam v aute 3 prdele, takze se nebudu bat, poslu to jeste niz a budu zajizdet do garaze jak hovado :lol: Jen skoda, ze nejde "zaziptiesovat" i vyfuk :lol:
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET

PRO VÍCE INFO -> kristian.tomala@afimocz.cz

Obrázek LIKE US ON FACEBOOK!
Xcriss

Příspěvekod jiri.l » 18 úno 2013, 04:39

Jj toho je netreba se bat :D o vyfuku mi ani nemluv, musim udelat neco s tim mym :lol:
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora