Odcizené auto

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Odcizené auto

Příspěvekod Henges » 12 úno 2013, 17:42

Taky ted přemýšlím o těch klíčích :-)
Henges

Obrázky: 5

Příspěvekod Sniperererer » 12 úno 2013, 17:49

No klíče jsem právě pár dnů předtím ztratil a oni je evidentně našli... tehdy jsem s Adixem řešil tu výměnu zámků, ale kluci byli rychlejší :lol: Jo, měl jsem třeba zavolat na policajty a nechat to auto obotičkovat, ale fakt mě tehdy nenapadlo, že by si ty klíče někdo s tím autem spojil a hlavně, že by šel krást na závorové parkoviště s kamerou...
Sniperererer

Příspěvekod Pochtli » 12 úno 2013, 18:01

To tě ale museli vidět, jaks je ztratil (nebo že by i kapsáři?) a stopovat tě, jinak mě nenapadá, jak by přišli na to, že klíče patří zrovna k tvému autu..
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000)
Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005)
Suzuki Swift 1.3 (1999)
Pochtli

Obrázky: 3

Příspěvekod Sniperererer » 12 úno 2013, 18:06

Pochtli píše:To tě ale museli vidět, jaks je ztratil (nebo že by i kapsáři?) a stopovat tě, jinak mě nenapadá, jak by přišli na to, že klíče patří zrovna k tvému autu..

To mě taky napadlo... ale když jsem si důkladně promýšlel, kudy a kam jsem chodil, než jsem na to přišel (že je nemám), tak mi to příjde nepravděpodobný... musely mi vypadnout někde na svoboďáku a dotyční si asi všimli, že je na parkovišti kousek odtamtud auto, které by se jim mohlo líbit a když viděli na klíči logo Mazda, tak to šli prostě zkusit... navíc jsem se od známýho následně dozvěděl, že večer před tou krádeží to tam ještě viděl, ale posunutý o dvě řady vedle (!), takže se přišli podívat a zkusit, jestli s tím pohnou a jestli si toho někdo všimne a když se tak nestalo, šli v noci najisto...
Sniperererer

Příspěvekod LordJames » 12 úno 2013, 18:16

Taky si nemyslim, ze by to sli zkusit, to museli mit vytipovany...a pises parkoviste s kamerou a zavorou...kdyz se ztratila, zkoumal se hned zaznam z kamery?
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod Sniperererer » 12 úno 2013, 18:20

LordJames píše:Taky si nemyslim, ze by to sli zkusit, to museli mit vytipovany...a pises parkoviste s kamerou a zavorou...kdyz se ztratila, zkoumal se hned zaznam z kamery?

Možný je všechno... ale že by mě sledovali cca dvě hodiny od zaparkování (to jsem vycházel od holiče z alfa pasáže směr McDonald a klíče jsem ještě na 100% měl) a pak mi je teprv vzali... nevím, to se mi nějak nezdá...

A záznam se prý zkoumal, akorát kvalita totálně na pytel a prý nešla ani přečíst SPZ, natož aby bylo poznat, kdo to řídí.
Sniperererer

Příspěvekod LordJames » 12 úno 2013, 18:32

Tak to je dobry vedet, kdyz clovek parkuje na parkovisti s kamerou :-D Mohli treba videt, jak ti vypadly klice a pak te sledovat, u kteryho auta si uvedomis, ze je nemas...ale ze by se to zrovna seslo s tim, ze to byli takovyhle kriminalnici...Hlavne ze to dobre dopadlo :) uz ji mas doma?
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod Sniperererer » 12 úno 2013, 18:37

LordJames píše:Tak to je dobry vedet, kdyz clovek parkuje na parkovisti s kamerou :-D Mohli treba videt, jak ti vypadly klice a pak te sledovat, u kteryho auta si uvedomis, ze je nemas...ale ze by se to zrovna seslo s tim, ze to byli takovyhle kriminalnici...Hlavne ze to dobre dopadlo :) uz ji mas doma?

A nebo mi je fakt prostě šlohli a věděli kam si pro ní dojít... nebo je šlohl někdo jinej a těmhle to předal jako kořist na "vyřešení"... a nebo... no, to se asi nikdy přesně nedozvíme :) Pochybuju, že to oni přiznají, nebo nějak přesně popíšou...

A jo, je dobrý vědět, že je ta kamera úplně k ničemu :D

Jinak doma jí nemám, pořád je v Trenčíně, ale zítra se budu domlouvat s PČR na termínu, kdy si pro ní dojedu - musí se domluvit konkrétní čas kvůli předávacímu protokolu, atd. Kromě toho jí prej slováci ohledávaj, takže to asi pár dní ještě nepůjde.
Sniperererer

Příspěvekod Pochtli » 12 úno 2013, 18:56

Sniperererer píše: A jo, je dobrý vědět, že je ta kamera úplně k ničemu :D

Možná, že to věděli i oni :D
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000)
Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005)
Suzuki Swift 1.3 (1999)
Pochtli

Obrázky: 3

Příspěvekod Sniperererer » 12 úno 2013, 18:58

Pochtli píše:
Sniperererer píše: A jo, je dobrý vědět, že je ta kamera úplně k ničemu :D

Možná, že to věděli i oni :D

:lol: Nedivil bych se :D
Sniperererer

PředchozíDalší