Majdalénka [NA]

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Majdalénka [NA]

Příspěvekod kousmen » 29 led 2013, 20:15

Přední kola jo. :P Ty nedrží jenom když v nějakej moment neinteligentně přibrzdím. :)
Ale zadek klouže fakt pekelně. Tancuju po silnici jak vochmelka po výplatě. :D
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod cavan » 29 led 2013, 21:14

na zimnych to nie je o nic lepsie.. ;) staci trosku viac pridat plyn a zadok uz aj lieta.. :D
EX - (NBFL 1.8 VVT PHOENIX, HT, S2K seats, GV lip, Vmaxx, cooling plate, frame rails)
IN SERVICES - NBFL 1.6 NEVADA powered by LPG

vyroba frame rails, cooling plate (info po SZ)

www.aliiscolores.com
cavan

Příspěvekod seatik » 29 led 2013, 21:52

Vozis zatez v kufru? Ten pisek by se hodil nejen obcas hodit pod kola,ale i trakce by to pomohlo.Ja si porad vybavuju cestu na den otevrenych dveri do Mostu,kdy sem samo nedojel a po zastaveni do mirneho kopecka sem se uz na snehu nerozjel :twisted:
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Příspěvekod MAXsport » 29 led 2013, 22:03

já měl v neděli v pozdních hodinách i se zimákama 185 problémy :lol: po zatáčce jsem jel 40 a předemnou dlouhej kopec, tak jsem si říkal, že trochu přidám, abych to opravdu vyjel..ze 40 jsem asi po 50m přidal na 45km/h :lol: na 4ku 2000ot kola furt hrabali :lol:
MAXsportpneu.cz závodní pneumatiky s homologací na silnice
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod Pavel260 » 29 led 2013, 22:31

kousi, mas to hezky :)
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod seatik » 29 led 2013, 22:42

Musim fakt sklonit hlavu pred Kousim,ted sem si znova projel od sameho zacatku topic a je to mazec.Musel si v tom nechat spoustu casu,penez,nervu,ale stoji to za to,fakt jo.
Ani sem nevedel,ze mas projektory svetla,hod s nema taky fotku.Kdyz jezdis,svitis? :) Jinak porad si rikam,ktera kola jsou hezci,jestli ty oz nebo volk?? pokud se nepletu? Kde je tem kolum konec nakonec? :)
Planujes jeeste nejake upravy do budoucna? :)
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Příspěvekod kousmen » 30 led 2013, 10:48

Díky dík. Světla jsou tam bohužel takový jaký jsou. Většině lidí se to líbí, ale já sám v tom nic hezkýho nevidím. Rád bych je časem prodal a pořídil nebo vyrobil světla takový jaký mi tam vadit nebudou. Když jezdím, tak samozřejmě svítím, jenom na focení je většinou sklopím aby nekazily fotku. :D Ty Volky jsou zatím doma. Hodlám je dát do pořádnýho stavu a protože mají rozteč 1x0, tak bude třeba předělat nějaký ty podvozkový komponenty, na což zatím nemám zrovna náladu. Čekal bych, že s něma vyjedu příští rok. ;)

Úpravy ještě v plánu mám, dokonce je něco doma a něco na cestě domů. Většinou drobnosti. Ale hodlám pořídit rollbar, pásy a sedačky. Což bude dost nákladný. Na závěr bych rád pořešil zevnějšek, ale k tomu se nemusí dostat vůbec. Samozřejmě bych rád upravil i motor, ale musím ze svých požadavků slevit. Ono když se to nasčítá, tak se ukáže, že jsem v tom nechal víc než jsem chtěl a víc než jsem si vůbec myslel, že se do toho narvat dá. A to nejsem na konci. Práce a nervy mi na tom nevadí...

V kufru zátěž vozím - mega baterii co mi tam dal mechoš poté co zlikvidoval tu ani ne dvoukilovou Shoraiku. :( Písek by se občas pod kola hodil, to je fakt...
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod jiri.l » 30 led 2013, 13:44

kousmen píše:Přední kola jo. :P Ty nedrží jenom když v nějakej moment neinteligentně přibrzdím. :)
Ale zadek klouže fakt pekelně. Tancuju po silnici jak vochmelka po výplatě. :D

Haha, sam bych to lepe nerekl :lol: tak hlavne jezdi opatrne, at si nenabijes cumak :mrgreen:
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Příspěvekod kousmen » 09 úno 2013, 20:12

Nevíte někdo jak spravit nefunkční budíky? Teď si nejsem jistej co všechno na nich je odpálený, ale minimálně otáčkoměr neukazuje. :( Nechce se mi kupovat jiný budíky a do opravny to nedám, páč slovo automechanik už řadím do sprostých výrazů. Obrázek
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod Pavel260 » 09 úno 2013, 20:57

myslim ze george by ti mohl pomoct ;)
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora