Díky dík. Světla jsou tam bohužel takový jaký jsou. Většině lidí se to líbí, ale já sám v tom nic hezkýho nevidím. Rád bych je časem prodal a pořídil nebo vyrobil světla takový jaký mi tam vadit nebudou. Když jezdím, tak samozřejmě svítím, jenom na focení je většinou sklopím aby nekazily fotku.
Ty Volky jsou zatím doma. Hodlám je dát do pořádnýho stavu a protože mají rozteč 1x0, tak bude třeba předělat nějaký ty podvozkový komponenty, na což zatím nemám zrovna náladu. Čekal bych, že s něma vyjedu příští rok.
Úpravy ještě v plánu mám, dokonce je něco doma a něco na cestě domů. Většinou drobnosti. Ale hodlám pořídit rollbar, pásy a sedačky. Což bude dost nákladný. Na závěr bych rád pořešil zevnějšek, ale k tomu se nemusí dostat vůbec. Samozřejmě bych rád upravil i motor, ale musím ze svých požadavků slevit. Ono když se to nasčítá, tak se ukáže, že jsem v tom nechal víc než jsem chtěl a víc než jsem si vůbec myslel, že se do toho narvat dá. A to nejsem na konci. Práce a nervy mi na tom nevadí...
V kufru zátěž vozím - mega baterii co mi tam dal mechoš poté co zlikvidoval tu ani ne dvoukilovou Shoraiku.
Písek by se občas pod kola hodil, to je fakt...