Mensi update.
1. Vymenili jsme okno (s Lucii), ktera po celou dobu sedela na sedadle spolujezdce s notebookem, na kterem mela otevrenou prirucku (z uk fora, diky panove) jak to okno vyndat. Cele by to netrvalo moc dlouho, ale trochu jsem si to zkomplikoval tim, ze kdyz jsem sundal tu kobercovku, tak jsem s tim sloupnul trochu barvy z toho cerneho sloupku. Takze jemne prebrousit, odmastit a fouknout kontrolem (protoze who gives a flying fuck), pak chvilka s horkovzduskou a sloupek jako novy
Rika se to teda jednodusse, ale mezitim zacalo nekolikrat prset, takze ta cerna sla na nekolikrat, protoze vzdycky spadlo par kapek, ktere mi zdupaly cerny finish, takze jsem musel zacit od znova
No, takze nejvetsi respekt Lucii. BONUS: Kdyz mi prislo nove okno, tak na nem byla nejaka alarm nalepka, kterou jsem tam samozrejme nechal, aby si treba priste idioti rozmysleli dupat do auta, co se nemuze branit
2. Taky jsem si poridil vrtacku, protoze uz bez ni opravdu neslo. Navrtal jsem na par mistech lip a
cernyma zip ties (nejsme v cirkuse... ikdyz, jakmile se zamyslim na barvou meho auta, tak mozna trochu jsme) jsem ho "spravil". Vlastne to ani moc nejde poznat
3. Asi tyden zpatky jsem poridil short shift, ktery prodaval tipek na foru i s takovym tim gumovym kolem saltru, za dobrou cenu. Kvuli velikosti moji radicky, ktera je unikatni a uzasna (diky Pavle a Jirko) byly drahy razeni dost dlouhe a kdyz jsem radil petku, tak jsem se malem musel odpoutat, abych tam dosahl... Vysledek je opravdu genialni. Short shift pri pouziti se standardni radickou je celkem hruza (tata ho mel chvili ve svem aute), ale s tou co mam ja je to presne tak, jak jsem si to predstavoval. Drahy jsou kratke (o opravdu jen malo kratsi nez OEM) s tim, ze radicka je vyskove kousek od volantu. Takze radost velika
Plus jsem z toho meho stareho (a dost rozpadleho) "gumoveho kolem radicky" a toho "noveho" udelal jeden "kit". Nevim jestli je to tim (nejspis bude), ale najednou je v aute mnohem mene hluku... resp. urcite je to tim, jen jsem neveril, jak moc velky rozdil to udela.
4. Uz mi prisly nejake sroubky a hadice, blizi se den D
A jedna spinava ze dneska, protoze update bez jedine fotky se moc neslusi.